• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Honda RC213V του 2014
Θα είναι η μοτοσυκλέτα που θα κάνει τη διαφορά;
Νέα 19/06/2013 - 10:28

Την ώρα που οι εργοστασιακοί της Yamaha περιμένουν να λάβουν το πολυαναμενόμενο seamless κιβώτιο και οι αντίστοιχοι της Ducati περιμένουν νέα εξαρτήματα για να μειωθεί η διαφορά τους από την κορυφή, η Honda αποκάλυψε τη νέα μοτοσυκλέτα MotoGP για το 2014 στο τεστ της Aragon!

 

Θυμίζουμε ότι η Honda επέλεξε να μην δοκιμάσει στην Καταλονία, αλλά να πάει στην Aragon και εκεί να δώσει την ευκαιρία στους Dani Pedrosa και Marc Marquez να δοκιμάσουν τη νέα μοτοσυκλέτα (αν και την πρώτη ημέρα δεν το κατάφεραν αυτό λόγω βροχής). Δεν είναι η πρώτη φορά - και σίγουρα ούτε η τελευταία - που η Honda αποκαλύπτει μια νέα της μοτοσυκλέτα τόσο νωρίς στη σεζόν, με τον γιαπωνέζο κατασκευαστή να μην αφήνει τίποτα στην τύχη, όταν πρόκειται για τη μάχη της κατάκτησης ενός Παγκόσμιου Τίτλου.

 

Πέρυσι είχαν φέρει τη νυν μοτοσυκλέτα στο τεστ του Mugello, σε μια προσπάθεια να δοθεί λύση στο έντονο πρόβλημα chattering που είχαν οι Pedrosa και Stoner, μετά την αύξηση του βάρους και την εισαγωγή του νέου μαλακού ελαστικού της Bridgestone (μπροστινό). Ο Dani Pedrosa είχε στα χέρια του τη μοτοσυκλέτα από το γύρο της Laguna Seca και όλοι θυμόμαστε το εκπληκτικό του σερί των έξι νικών σε οχτώ εναπομείναντες αγώνες, την ώρα που με την προηγούμενη μοτοσυκλέτα του είχε κερδίσει μόλις έναν...

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Test: Ημέρα 1η

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Paddock Girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα