• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Test: Ημέρα 1η
Δυνατή βροχή στην Aragon!
Νέα 19/06/2013 - 10:50

Το ντεμπούτο της έκανε η μοτοσυκλέτα της Honda για το 2014 στην Aragon, παρά το ότι η δυνατή βροχή στην ισπανική πίστα άφησε περιθώρια για λίγα πράγματα την πρώτη ημέρα των δοκιμών. Παρά το ότι η Honda ήλπιζε ότι θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την άδεια πίστα, εν τούτοις η βροχή για το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας άλλαξε τα σχέδιά τους.

 

Παρά τις δυσμενείς συνθήκες, ο Stefan Bradl ολοκλήρωσε 15 γύρους στην ισπανική πίστα, πάνω στη "μαυροφορεμένη" Honda του 2014, ενώ και ο Alvaro Bautista βγήκε στη βροχή για να ξεδιαλύνει κάποιες αμφιβολίες του για την πτώση στον αγώνα της Καταλονίας. Οι Dani Pedrosa και Marc Marquez δεν βγήκαν καθόλου.

 

"Αυτή είναι η νέα πρωτότυπη του 2014", εξήγησε ο Τεχνικός Διευθυντής της Honda, Takeo Yokoyama. "Είναι μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα, τόσο από πλευράς κινητήρα όσο και πλαισίου. Στόχος μας είναι να τη δοκιμάσουμε τώρα και να κάνουμε κάποιες απαραίτητες αλλαγές πριν το τεστ της Βαλένθια τον Νοέμβριο. Πάντως, αν οι Dani και Marc βρουν κάτι που πιστεύουν ότι είναι μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τη νυν μοτοσυκλέτα, το HRC θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να τους το προσφέρει πριν το τέλος της σεζόν, όπως άλλωστε και πέρυσι".

 

Σήμερα το παρόν στην Aragon θα δώσουν τόσο οι εργοστασιακοί αναβάτες της Yamaha, όσο και ο Randy de Puniet με την εργοστασιακή Suzuki, την οποία πλέον θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε απέναντι τόσο στις Honda, όσο και στις Yamaha.

 

Επόμενο άρθρο »

Τα σχέδια του Rossi όταν αποσυρθεί

« Προηγούμενο άρθρο

Η Honda RC213V του 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα