• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η RSV4 μοτοσυκλέτα της χρονιάς!
Ανακηρύχθηκε από το περιοδικό "Motociclismo"
Τεστ-Μοντέλα 19/06/2013 - 10:10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ Η APRILIA ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ. ΤΟ ΜΗΝAΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «MOTOCICLISMO»  ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ SUPERBIKES ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ  ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ THN RSV4.


Η RSV4 FACTORY ABS ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ SAN MARTINO DEL LAGO ΚΑΙ ΤΟΥ MISANO ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ SUPERBIKES.

 

ΤΟ RSV4 FACTORY ABS ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΠΡΩΤΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΩΝ. ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ SUPERBIKEΤΗΣ APRILIA ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ  ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2013.

 

 

Μιλάνο, Μάιος  2013 – το 2013 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Aprilia: H RSV4, παγκόσμια πρωταθλήτρια για το 2010 και το 2012 τόσο σε επίπεδο κατασκευαστή όσο και αναβάτη, βρίσκεται και πάλι στις πρώτες θέσεις της κατάταξης του WSBK 2013. Η Aprilia βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης των κατασκευαστών, με μεγάλη βαθμολογική διαφορά από την δεύτερη BMW και τις  Kawasaki, Honda, Suzuki και Ducati. H RSV4 Factory ABS μοιράζεται κοινά γονίδια με την έκδοση του WSBKκαι κάνει πάλι τη διαφορά κατακτώντας την πρώτη θέση στο συγκριτικό τεστ του περιοδικού "Motociclismo" που αφορούσε  σπορ μοτοσυκλέτες δρόμου 1000 κυβικών.

Με την διάκριση σε αυτό το συγκριτικό για δεύτερη συνεχή σεζόν, επισφραγίζεται και επιβεβαιώνεται η εξαιρετική ποιότητα τουRSV4 και αποδεικνύεται η διαχρονικότητα της μοτοσυκλέτας μέσα και έξω από την πίστα. Μία σεζόν, στην οποία η Aprilia RSV4 Factory κέρδισε σε όλα τα συγκριτικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν από τα πιο έγκυρα έντυπα, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, σε διαφορετικές πίστες, με διαφορετικούς αναβάτες και ελαστικά.

 

Επόμενο άρθρο »

BMW Κ1600GT Sport

« Προηγούμενο άρθρο

ΝΕΟ ΥΑΜΑΗΑ ΜΤ-09

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα