• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez προτιμά την τωρινή RC213V
Δοκίμασε στην Aragon την πρωτότυπη του 2014
Νέα 21/06/2013 - 10:13

Ο Marc Marquez έκανε 13 γύρους στη νέα πρωτότυπη της Honda που το εργοστάσιο έφερε στην Aragon, ωστόσο μετά το τέλος και της χτεσινής ημέρας ο 20χρονος αναβάτης δήλωσε ότι - για την ώρα τουλάχιστον - προτιμά τη δική του μοτοσυκλέτα.

 

Ο Ισπανός τόνισε ότι το μοτέρ της νέας πρωτότυπης είναι βελτιωμένο και - παρά το ότι δεν μπήκε στη διαδικασία να δουλέψει με το set-up της μοτοσυκλέτας - πιστεύει ότι η νέα Honda έχει μια καλή βάση για του χρόνου. "Η πρώτη μου αίσθηση ήταν καλή και το μοτέρ δείχνει καλύτερο", σχολίασε ο Marquez. "Βελτιωμένο είναι και το πλαίσιο, αλλά υπάρχουν και τομείς που χρειάζονται δουλειά, ωστόσο δεν δουλέψαμε καθόλου με το στήσιμο. Πάντως έχει μια καλή βάση για τους μηχανικούς του HRC, αν και για την ώρα προτιμώ τη νυν μοτοσυκλέτα μας".

 

Ο Marquez έκανε 60 γύρους στη τωρινή του μοτοσυκλέτα, δοκιμάζοντας διάφορα εξαρτήματα και το τελευταίο ελαστικό της Bridgestone. Ο καλύτερος χρόνος του ήταν 1:48.496, με τον Jorge Lorenzo να κάνει την Τετάρτη 1:48.076δ. "Το τεστ ήταν θετικό εδώ στην Aragon, που είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες", συνέχισε ο νεαρός Ισπανός. "Έμαθα αρκετά τις δυο ημέρες. Στην αρχή δυσκολεύτηκα πολύ στις γρήγορες στροφές αλλά μαζί με τους μηχανικούς μου σημειώσαμε πρόοδο και στο τέλος είχα καλό ρυθμό. Δοκιμάσαμε πολλά και σε κάθε μας έξοδο είχαμε διαφορετικές ρυθμίσεις! Τώρα καταλαβαίνω καλύτερα τη μοτοσυκλέτα, σε σχέση με την αρχή της σεζόν, και μετά από μερικούς γύρους είμαι σε θέση πια να καταλαβαίνω αν έχουμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις ή όχι".

 

"Την Τετάρτη έριξα το βάρος μου στα επερχόμενα GP και προετοίμασα γι' αυτά τη μοτοσυκλέτα. Σήμερα (σ.σ. χτες) δοκίμασα κάποια νέα εξαρτήματα, κάποια της Ohlins και το νέο ελαστικό της Bridgestone". Η Τετάρτη ήταν η τελευταία ημέρα δοκιμών για την πλειοψηφία των αναβατών που βρέθηκαν αυτή την εβδομάδα στην πίστα της Aragon. Χτες, Πέμπτη, στην ισπανική πίστα έμειναν μόνο ο Marquez και ο Randy de Puniet. Ο τελευταίος έκανε χρόνο στο 1:49.530 καταφέρνοντας να βρει λύσεις στο πρόβλημα με τα φρένα που αντιμετώπιζε, ρίχνοντας το χρόνο του από την Τετάρτη κατά 1.3 δευτερόλεπτα. Το πρόγραμμα δοκιμών της Suzuki θα συνεχιστεί τον Αύγουστο στο Motegi και μετά πάλι στην Ευρώπη στο επίσημο τεστ του Misano και στις ιδιωτικές δοκιμές στο Mugello.

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα αρχή για Bautista

« Προηγούμενο άρθρο

Διασημότητες και Vespa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα