• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα αρχή για Bautista
Θέλω να εξιλεώσω τον εαυτό μου μετά την Βαρκελώνη
Νέα 21/06/2013 - 12:46

Νέα ώθηση και αυτοπεποίθηση γέμισε ο Alvaro Bautista μετά τον θετικό απολογισμό του τεστ στην Aragon, εκεί όπου ο αναβάτης του Gresini έμεινε εντυπωσιασμένος με τη νέα ανάρτηση που δοκίμασε στην RCV του.

 

Ο Bautista ενέκρινε επίσης και τη νέα πίσω ανάρτηση της Showa, ενώ δήλωνε ότι θέλει να εξιλεωθεί για την απογοήτευση στον αγώνα της Βαρκελώνης, όταν έπεσε και πάλι σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα. "Πέρυσι, στην πίστα της Aragon, είχαμε αντιμετωπίσει προβλήματα αλλά μετά από αυτό το τεστ νιώθω σίγουρος για τη συνέχεια", δήλωσε ο Bautista. "Είμαι ικανοποιημένος με τη νέα μπροστινή ανάρτηση, διότι δεν είχα ενοχλητικές ταλαντώσεις. Εμπιστοσύνη με γέμισε και η πίσω ανάρτηση. Παράλληλα, τα νέα φρένα της Nissin δουλεύουν πολύ καλά".

 

"Σε γενικές γραμμές ήταν θετική ημέρα που μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον, ξεκινώντας από τον αγώνα στο Assen", πρόσθεσε. "Θέλω να εξιλεωθώ για τον απογοητευτικό αγώνα της Βαρκελώνης, κι έτσι ανυπομονώ για τον επόμενο γύρο στην Ολλανδία". Ο Bautista έκανε 72 γύρους στην Aragon, με καλύτερο χρόνο στο 1:49.9δ.

 

Επόμενο άρθρο »

Οι αναβάτες της Honda συμβουλεύουν

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez προτιμά την τωρινή RC213V

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα