• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Σημαντικό βήμα στο Assen
"Θέλω να δοκιμάσω το νέο set-up σε μια άλλη πίστα"
Νέα 25/06/2013 - 15:05

Ο Valentino Rossi ελπίζει ότι μετά το πρόσφατο τεστ στην Aragon και τη βελτίωση που σημείωσε στο φρενάρισμα εκεί, θα καταφέρει να βάλει τέλος στο μεγαλύτερο διάστημα χωρίς βάθρο πάνω σε μοτοσυκλέτα της Yamaha. Ο Ιταλός θρύλος έχει πλέον συμπληρώσει πέντε αγώνες χωρίς βάθρο με την Μ1, ξεπερνώντας τους τέσσερεις στη σειρά στα μέσα του 2007.

 

Ο Vale όμως είναι αισιόδοξος ότι το κομμάτι στο πάζλ για να ξαναβρεθεί στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έχει βρεθεί. "Είμαι πολύ χαρούμενος με το τεστ στην Aragon και ανυπομονώ να πάμε στο Assen", τόνισε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Οι ρυθμίσεις που δοκιμάσαμε ήταν θετικές και πλέον έχω καλύτερη αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα, ειδικά στο φρενάρισμα. Για μένα είναι ένα σημαντικό βήμα και πραγματικά θέλω να δοκιμάσω το νέο set-up σε μια άλλη πίστα. Ευελπιστώ ότι αυτή η πρόοδος που σημειώσαμε, θα με βοηθήσει να πάρω καλύτερη θέση στη σχάρα εκκίνησης, καθώς είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε καλές κατατακτήριες".

 

Ο Rossi έχει καταφέρει να κερδίσει στην Ολλανδία και στις τρεις κατηγορίες του Πρωταθλήματος, με τον αναβάτη της Yamaha να έχει πέντε νίκες στο MotoGP: το 2002-2004-2005-2007-2009. "Το Assen είναι μια πολύ ωραία πίστα, μου αρέσει πολύ και μου φέρνει στο νου ωραίες αναμνήσεις", πρόσθεσε. Ο Valentino είναι - για την ώρα - στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 60 βαθμούς, συμπεριλαμβανομένου ενός βάθρου στο Κατάρ.

 

Επόμενο άρθρο »

Νίκη-ανάσα θέλει ο Pedrosa στο Assen

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Silva στη θέση του Aoyama

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα