• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δυνατότερος από ποτέ!
Διψάω για τη νίκη στην Ολλανδία!
Νέα 25/06/2013 - 18:27

Με τις δυο συνεχόμενες νίκες του σε Mugello και Καταλονία, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή στους μόλις εφτά βαθμούς από τον Dani Pedrosa. "Δυνατότερος παρά ποτέ", όπως δηλώνει ο Ισπανός άσος της Yamaha, έχει σκοπό να αυξήσει την πίεση στο συμπατριώτη του, με τελικό στόχο την πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα.

 

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος μετά τη νίκη μου στο Mugello και στο Montmelo, δυο σημαντικές νίκες για εμένα και τους μηχανικούς μου στο Πρωτάθλημα. Στους δυο τελευταίους αγώνες ήμασταν σε καλή κατάσταση και νιώθω πιο δυνατός από ποτέ άλλοτε και πραγματικά διψάω για τη νίκη!", τόνισε ο Jorge. "Θεωρώ ότι στους δυο τελευταίους αγώνες κάναμε ένα καλό βήμα στο να βρούμε σταθερότητα σε ρυθμό αγώνα με τη μοτοσυκλέτα. Το Assen είναι η πιο αγαπημένη μου πίστα. Μ' αρέσει η πίστα, ιστορική και γρήγορη, λατρεύω το τοπίο, τον περιβάλλοντα χώρο και πάντοτε αγαπούσα τη χώρα αυτή. Το κίνητρο για μένα είναι μεγάλο και θέλω να πάω εκεί και να συνεχίσω το νικηφόρο σερί μου, ακόμα περισσότερο μετά από τα τεστ σε Βαρκελώνη και Aragon όπου σημειώσαμε καλή πρόοδο για το μέλλον".

 

Πέρυσι, στην ολλανδική πίστα, ο Jorge Lorenzo είχε αναμφίβολα την πιο άσχημη στιγμή του στο δρόμο για τον Παγκόσμιο Τίτλο. Ο Ισπανός τέθηκε νοκ άουτ από την πρώτη κιόλας στροφή, με τον Alvaro Bautista να τον παρασύρει και να του στερεί ένα μοτέρ για τη συνέχεια. Ωστόσο όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και όπως υπογράμμισε ο Wilco Zeelenberg: "Πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό τώρα. Αυτό που μάθαμε πέρυσι εδώ, είναι ότι χρειάζεσαι και τη τύχη με το μέρος σου στους αγώνες".

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez συνεχίζει τα μαθήματα!

« Προηγούμενο άρθρο

Νίκη-ανάσα θέλει ο Pedrosa στο Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα