• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez συνεχίζει τα μαθήματα!
"Έμαθα πολλά από τον Dani στην Καταλονία"
Νέα 26/06/2013 - 09:14

Ο νεοφερμένος στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Marc Marquez, ελπίζει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τα πολύτιμα μαθήματα που - για πολλοστή φορά φέτος - πήρε στον προηγούμενο γύρο της Καταλονίας, ακολουθώντας στον αγώνα τον ομόσταυλό του Dani Pedrosa.

 

Ο 20χρονος ήταν και πάλι απολαυστικός, πιέζοντας τον Pedrosa κατά τη διάρκεια του αγώνα και χάνοντας για ελάχιστα τη δεύτερη θέση στο τέλος, παρά το γεγονός ότι έχασε αρκετά δέκατα όταν παραλίγο να χάσει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του σε μια απόπειρα επίθεσης κατά του συμπατριώτη του.

 

"Είχα ένα δύσκολο Σ/Κ στην Καταλονία, αλλά στον αγώνα - οδηγώντας πίσω από τον Dani - μπόρεσα να μάθω αρκετά πράγματα", δήλωσε ο rookie της Repsol Honda. "Το τεστ στην Aragon ήταν πολύ χρήσιμο και καταφέραμε να λύσουμε μερικά προβλήματα που είχαμε στους τελευταίους αγώνες. Παράλληλα έμαθα και πολύ καλύτερα την RC213V! Γνωρίζω ότι ο καιρός στο Assen είναι απρόβλεπτος κι έτσι είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε όσο χρόνο στο στεγνό μας δοθεί. Μ' αρέσει η πίστα και νιώθω πολύ καλά για την ώρα. Θα έχει ενδιαφέρον να βρεθώ εκεί πάνω στην MotoGP μοτοσυκλέτα".

 

Η ολλανδική πίστα ταιριάζει απόλυτα στον νεαρό Ισπανό άσο, με τον Marquez να έχει τρεις νίκες εκεί , δυο στη Moto2 και μια στα 125cc.

 

Επόμενο άρθρο »

Μένει με την GP13 ο Dovi

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δυνατότερος από ποτέ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα