• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Imola: ΕΔ1
Με το δεξί ξεκίνησε ο Sykes!
Νέα 28/06/2013 - 14:39

Αποφασισμένος στο τέλος ο Tom Sykes, κατάφερε να κάνει έναν πολύ γρήγορο γύρο και να περάσει στην πρώτη θέση στα πρώτα ελεύθερα που ολοκληρώθηκαν πριν λίγο στην πίστα της Imola!

 

Ο Mr. Poleman επιστρέφει στην πίστα όπου είχε πάρει την πρώτη του pole position στα SBK και ολοκλήρωσε πρώτος, αφήνοντας για εφτά δέκατα πίσω του τον Davide Giugliano και στην τρίτη θέση τον αναβάτη της Honda, Jonathan Rea. Ο τελευταίος ήταν πολύ γρήγορος μέχρι και το τελευταίο λεπτό, δείχνοντας ανταγωνιστικός και τερματίζοντας 0.2δ πίσω από τον Ιταλό συναθλητή του.

 

Ο Marco Melandri είχε μια άτυχη στιγμή στον γρήγορο γύρο του - μπήκε στην αμμοπαγίδα -  και δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του, μένοντας στην τέταρτη θέση. Αρκετά πιο πίσω ο ομόσταυλός του, Chaz Davies, ο οποίος βρέθηκε στην 13η θέση. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Sylvain Guintoli, ήταν πέμπτος, μπροστά από τον Michel Fabrizio. Βελτιωμένος ο Leon Haslam, έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην έβδομη θέση, κατορθώνοντας το καλύτερό του πλασάρισμα από το γύρο στο Assen.

 

Ο Badovini - ο οποίος ήταν γεμάτος εμπιστοσύνη για τις δυνατότητες της Panigale του στην ιταλική πίστα - μπήκε θεαματικά και "γυρνούσε" στις τρεις πρώτες θέσεις, προτού περιοριστεί στην όγδοη, αφήνοντας για λίγο πίσω του τον Carlos Checa. Η έκτακτη συμμετοχή, ο θρυλικός Haga προσαρμόζεται σιγά-σιγά στις απαιτήσεις ενός γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και τερμάτισε 17ος, πάνω από τέσσερα δευτερόλεπτα πίσω από το χρόνο του Sykes, αλλά μπροστά από τον ομόσταυλό του, Iannuzzo.

 

Δείτε στο συνοδευτικό μας αρχείο τα αποτελέσματα!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Assen: 1η pole για Oliveira!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Imola: Επιστροφή Haga!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα