• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Assen: 2η συνεχόμενη pole ο Espargaro
Zarco και Redding μαζί του στην πρώτη σειρά
Νέα 28/06/2013 - 18:02

Την pole position πήρε ο Pol Espargaro, δεύτερη συνεχόμενη, στην ολλανδική πίστα του Assen, με τους Johann Zarco και Scott Redding να παίρνουν θέση δίπλα του στη σχάρα εκκίνησης.

 

Με χρόνο 1:38.691δ ο Espargaro κατέκτησε την τρίτη του φετινή pole position και άφησε για λίγο κάτω από ένα δέκατο πίσω του τον Johann Zarco, ο οποίος μπήκε σφήνα στους δυο μεγάλους αντιπάλους της κατηγορίας. Η Moto2 παραμένει μια άκρως συναρπαστική κατηγορία, με υψηλό ανταγωνισμό και αυτό φάνηκε και σήμερα το μεσημέρι στο Assen, όπου είχαμε 21 (!) αναβάτες με διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο μεταξύ τους!

 

Ο Esteve Rabat είναι ο μόλις δεύτερος Ισπανός στη πρώτη δεκάδα, με τον αναβάτη της Tuenti HP 40 να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση, ενώ είχε και μια πτώση. Ο Xavier Simeon κλείνει την πεντάδα, με τον Anthony West να κάνει μια από τις καλύτερες φετινές του κατατακτήριες και να σκαρφαλώνει στην έκτη θέση, λίγο κάτω από δυο δέκατα πίσω από τον Βέλγο. Δίπλα του ο ομόσταυλός του, Mattia Pasini, με τους Mika Kallio, Mike di Meglio και Dominique Aegerter να ολοκληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK KAT1: Διατηρεί τα ηνία ο Sykes

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Παρθενική pole για Crutchlow!

Χορηγοί