• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Και οι δυο άξιζαν τη νίκη!
Espargaro και Redding έδωσαν σκληρή μάχη για την πρωτιά!
Νέα 29/06/2013 - 16:00

O έβδομος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως ο γύρος των πτώσεων και του δράματος. Η επιβεβαίωση ήρθε στο γύρο προθέρμανσης της Moto2, με τον Toni Elias να πέφτει και να αποσύρεται προτού καν αρχίσει ο αγώνας!

 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και ο Scott Redding πήρε το προβάδισμα αφήνοντας γρήγορα πίσω του τους Espargaro και Esteve Rabat. Οι μάχες του Espargaro με τον Redding ήταν πολύ ωραίες, με τους δυο τους όμως να ανοίγονται στην πρώτη στροφή του όγδοου γύρου και να παραχωρούν την πρώτη θέση στον Aegerter, ο οποίος οδήγησε για λίγο την κούρσα. Στη συνέχεια δεν θα μπορούσε να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό με τους πρώτους δυο κι έμεινε πίσω, δίνοντας μάχη με τους Rabat και Zarco.

 

Στον 20ο γύρο ο Redding θα έπαιρνε και πάλι το προβάδισμα, με τον Espargaro όμως να κάνει την κίνησή του μερικά λεπτά αργότερα - στην αρχή του τελευταίου γύρου - και θα υπερασπιζόταν με ωραίο τρόπο την πρώτη θέση και στις 18 στροφές της πίστας του Assen! Ο τελευταίος γύρος έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη για τον Rabat, ο οποίος έπεσε από την τρίτη θέση και το βάθρο, στην πέμπτη! Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Aegerter, με τον Mika Kallio να ολοκληρώνει στην τέταρτη θέση.

 

Ο προαναφερθείς Zarco πέρασε τη γραμμή τερματισμού στην έκτη θέση, με τους Simeon, Luthi, Torres και West να ολοκληρώνουν την πρώτη δεκάδα. Τρεις αναβάτες έπεσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα: Simone Corsi - Kyle Smith και Mike di Meglio. Με τη νίκη του αυτή, ο Espargaro μείωσε τη διαφορά του από τον Redding στους 30 βαθμούς.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα στο πρώτο αρχείο και τη βαθμολογία της Moto2 στο δεύτερο.

 

Επόμενο άρθρο »

Assen: AVE ROSSI!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Δυνατές συγκινήσεις, νίκη για Salom!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα