• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόβλημα με τα ελαστικά για τον Pedrosa
Σ' ένα άσχημο Σ/Κ κάναμε έναν καλό αγώνα
Νέα 29/06/2013 - 20:47

Ο Pedrosa έκανε μια φανταστική αρχή στον σημερινό αγώνα, περνώντας πρώτος στην πρώτη στροφή, έχοντας ξεκινήσει από την πέμπτη θέση του grid. Στη συνέχεια όμως, ο Ισπανός της Honda αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τα ελαστικά, τόσο το μπροστά όσο και το πίσω. "Παρά τα προβλήματα προσπάθησα να κρατηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο γιατί δεν ήθελα αυτό να αποτελέσει δικαιολογία", αποκάλυψε ο Dani.

 

Στον έκτο γύρο ο Pedrosa έχασε το προβάδισμα από τον τελικό νικητή του αγώνα, Valentino Rossi, με τον βετεράνο της Honda να χάνει τη δεύτερη θέση από τον ομόσταυλό του στον 18ο γύρο. Έξι γύρους πριν το τέλος δεν κατάφερε να αποκρούσει την επίθεση του Crutchlow και περιορίστηκε στην τέταρτη θέση, χάνοντας μια χρυσή ευκαιρία όχι μόνο να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και να διευρύνει τη διαφορά του από τον Lorenzo.

 

"Καθώς ο αγώνας εξελισσόταν τα πράγματα γινόντουσαν όλο και πιο δύσκολα. Κάθισα πίσω από τον Rossi για λίγο, αλλά δεν μπορούσα να συνεχίσω σ' αυτό το ρυθμό, πολύ περισσότερο όταν με έφτασαν οι Marc και Crutchlow", συνέχισε να λέει ο Ισπανός. "Κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να ελέγξω τη μοτοσυκλέτα στην είσοδο κάποιων στροφών και αυτό με έκανε να χάσω επαφή με τους μπροστά, ειδικά προς το τέλος. Σε γενικές γραμμές είχαμε άσχημη αίσθηση όλο το Σ/Κ, αλλά κάναμε έναν καλό αγώνα. Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε, να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο γύρο. Τέλος, να δώσω συγχαρητήρια και στον Lorenzo. Ήταν πολύ εντυπωσιακό αυτό που έκανε σήμερα και ο τρόπος που το έκανε. Του βγάζω το καπέλο!"

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δεν το θεωρούσα εφικτό!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Μια από τις καλύτερές μου νίκες!

Χορηγοί