• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν το θεωρούσα εφικτό!
Αυτή η 5η είναι καλύτερη από οποιαδήποτε νίκη!!
Νέα 29/06/2013 - 21:10

Ο Jorge Lorenzo ήταν εξουθενωμένος μετά τον σημερινό αγώνα, αλλά συγχρόνως πολύ υπερήφανος, χαρακτηρίζοντας την 5η του θέση: "... καλύτερη από οποιαδήποτε νίκη της καριέρας μου!"

 

Ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε κάτι που λίγοι μπορούσαν να διανοηθούν την Πέμπτη, όταν έπεφτε με σφοδρότητα στην άσφαλτο κι έσπαγε σε τρία σημεία την κλείδα του. Με τεράστια ψυχικά αποθέματα, ο Jorge αποφάσισε να πετάξει αργά το βράδυ της Πέμπτης στην Βαρκελώνη, όπου και εγχειρίστηκε, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής ήταν πίσω στην Ολλανδία και το πρωί του Σαββάτου πήρε κανονικά μέρος στο ζέσταμα!

 

Στη συνέχεια του δόθηκε το πράσινο φως να αγωνιστεί στον απογευματινό αγώνα, όπου ο Lorenzo με τον ηρωισμό του και την αυταπάρνησή του κέρδισε το θαυμασμό όχι μόνο των συναθλητών του, αλλά και όλων των φιλάθλων του αθλήματος. "Ήταν αδύνατο να πιστέψω, μερικά λεπτά μετά την πτώση μου, ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο σήμερα", σχολίασε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

"Με γενναιότητα αποφασίσαμε να κάνουμε την εγχείριση την ίδια ημέρα, διότι αν καθυστερούσαμε δεν θα μας επέτρεπαν οι γιατροί να αγωνιστούμε", αποκάλυψε στη συνέχεια. "Τα καταφέραμε στον αγώνα και ήταν πράγματι πολύ γενναίο, διότι το να προσπερνάς στα φρένα τους άλλους, με τέτοια κλείδα, είναι πολύ δύσκολο. Στην αρχή ένιωθα καλά, αλλά μετά τον έβδομο γύρο, σταδιακά χειροτέρευα. Ήταν δύσκολο να αλλάξω κατεύθυνση, να φρενάρω και να επιταχύνω, έτσι δεν μπορούσα κάτι καλύτερο από την πέμπτη θέση. Χάσαμε μόνο δυο βαθμούς από τον Dani σήμερα. Αυτή η πέμπτη θέση είναι καλύτερη από οποιαδήποτε νίκη πέτυχα στην καριέρα μου!"

 

Μετά τη σημερινή του εμφάνιση, ο Jorge ήταν αισιόδοξος για τις πιθανότητές του στον επόμενο αγώνα του Sachsenring: "Εύχομαι να έχω καλή ανάρρωση, αν και δεν θα είμαι 100% έτοιμος στην Γερμανία. Πάντως ελπίζω να είμαι καλύτερα απ' ότι εδώ. Η νίκη του Valentino και η τρίτη θέση του Crutchlow είναι καλό για το Πρωτάθλημα. Θα προτιμούσα ο Cal να τερμάτιζε μπροστά από τον Marc, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα! Είμαι χαρούμενος για τον Valentino... πάνω από δυο χρόνια χωρίς νίκη ήταν σκληρό για τον ίδιο και είμαι πολύ ικανοποιημένος για τον ομόσταυλό μου".

 

Επόμενο άρθρο »

Απογοήτευση για τις Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόβλημα με τα ελαστικά για τον Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα