• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοήτευση για τις Ducati
Μεγάλη διαφορά και πολλά προβλήματα στο Assen
Νέα 29/06/2013 - 22:06

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και το γεγονός ότι η Ducati θα είχε ένα (ακόμα) δύσκολο Σ/Κ φάνηκε από την Πέμπτη και τα πολλά προβλήματα πρόσφυσης της Desmosedici. Η απογοητευτική αυτή κατάσταση, ανάγκασε τον Hayden να παραδέχεται ότι ήλπιζε ο αγώνας να γίνει στο βρεγμένο, κάτι που όμως δεν συνέβη.

 

Για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, οι εργοστασιακοί αναβάτες της Ducati βρίσκονταν στην ένατη και δέκατη θέση αντίστοιχα, μέχρι τον τελευταίο γύρο όταν και μια μεταξύ τους διαμάχη έδωσε την ευκαιρία στον Smith να περάσει μπροστά τους, αφήνοντας δέκατο τον Dovizioso και εντέκατο τον Hayden.

 

"Με δεδομένο το τι περιμέναμε, ο αγώνας δεν ήταν τόσο άσχημος", δήλωσε ο Dovi, ο οποίος προσπάθησε να κρατήσει θετικούς τόνους στις δηλώσεις του. "Οδήγησα δυνατά και ακολούθησα τον Nicky σε όλον τον αγώνα. Η διαφορά μας παραμένει μεγάλη, αλλά σε σύγκριση με τα ελεύθερα και τα χρονομετρημένα, δεν είχαμε τόσο μεγάλη διαφορά σε χρόνους. Πήραμε ρίσκα και πιέσαμε για να προλάβουμε τους Espargaro και Bautista. Τα καταφέραμε αλλά ήμασταν ήδη στο όριο και δεν μπορέσαμε να δώσουμε μάχη μαζί τους. Στην τελευταία σικέιν έκανα μια κίνηση στον Nicky που ήταν στο όριο, αλλά δεν θα τη χαρακτήριζα βρώμικη. Έχει γίνει διάσημο εκείνο το σημείο γι' αυτά, αλλά δυστυχώς η μάχη με τα φρένα μας ανάγκασε να βγούμε αργά στην έξοδο και ο Smith μας πέρασε στην επιτάχυνση. Κρίμα, αλλά αυτό αντικατοπτρίζει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία είμαστε. Ας πούμε ότι περιορίσαμε κάπως τη ζημιά σήμερα".

 

Nicky Hayden: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο Σ/Κ ήδη από το ξεκίνημα. Δεν είχαμε καλή πρόσφυση εδώ, προσπαθήσαμε πολύ να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα αλλά ποτέ δεν τα καταφέραμε. Στον αγώνα δυσκολευόμασταν ειδικά στις αλλαγές κατεύθυνσης. Η μοτοσυκλέτα είχε ταλαντώσεις, ήμουν στο όριο και κάθε φορά που πίεζα για να καλύψω τη διαφορά, είτε ανοιγόμουν είτε έχανα το μπροστινό. Στον τελευταίο γύρο δεν έστριψα καλά στην 15 και ο Dovi μπήκε στην εσωτερική κάτι που μας ανάγκασε και τους δυο να ανοιχτούμε κι έτσι μας κέρδισε ο Smith. Ήταν μια κίνηση που γίνεται στους αγώνες, άλλωστε το πραγματικό μας πρόβλημα είναι ότι νικηθήκαμε με 33 δευτερόλεπτα διαφορά και αυτό δείχνει πόσο πίσω είμαστε".

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Ωραία μάχη μέχρι τέλους

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν το θεωρούσα εφικτό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα