• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω!
Λάτρεψα το κάθε λεπτό στην Αργεντινή!
Νέα 08/07/2013 - 10:14

Αν και η βροχή διατάραξε την ομαλότητα του τεστ στην Αργεντινή, το οποίο και ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, εν τούτοις ο Cal Crutchlow δηλώνει ότι ανυπομονεί να επιστρέψει και να αγωνιστεί στην πίστα Termas de Rio Hondo! Μετά από μια σειρά προωθητικών ενεργειών, το πρώτο GP στην Αργεντινή - από το 1999 - είναι γεγονός και θα διεξαχθεί το 2014, με τον Crutchlow και πέντε ακόμα αναβάτες να κάνουν τους πρώτους γύρους στην καινούργια πίστα, με μοναδικό απρόβλεπτο παράγοντα τη βροχή που έπεσε την τελευταία ημέρα.

 

"Κρίμα που έριξε τη βροχή, διότι -όπως μας είπαν - ήταν η πρώτη που πέφτει εδώ και πάνω από είκοσι εβδομάδες! Είμαι ικανοποιημένος που, τουλάχιστον στο τέλος, η πίστα είχε στεγνώσει και κατάφερα να κάνω μερικούς γύρους για να ευχαριστήσω τους οπαδούς που ήρθαν εδώ και υπομονετικά περίμεναν να μας δουν", τόνισε ο Βρετανός της Tech 3 στις δηλώσεις του. "Αυτό το τεστ ήταν το πρώτο - εδώ και καιρό - χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη πίεση κι έτσι το διασκέδασα με τα άλλα παιδιά στην πίστα. Πλέον, στο MotoGP πρέπει να δίνεις το 100% και να είσαι στο όριο σε κάθε γύρο, σε κάθε τεστ και στους αγώνες κι έτσι ήταν ωραία που κατάφερα και το διασκέδασα λίγο με τη μοτοσυκλέτα".

 

Ο καλύτερος χρόνος έγινε την πρώτη ημέρα του τεστ - Πέμπτη - όταν ο Crutchlow είχε πετύχει τον τρίτο καλύτερο χρόνο πίσω από τους αναβάτες της Honda, Stefan Bradl και Alvaro Bautista. "Πήραμε τα απαραίτητα δεδομένα για την Yamaha και την Bridgestone, ωστόσο δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι χρήσιμα μιας και όταν γίνει ο αγώνας εδώ, οι συνθήκες θα είναι εντελώς διαφορετικές", συνέχισε να λέει ο Cal. "Η πίστα ήταν λίγο βρώμικη, αλλά μερικά κομμάτια της είναι εκπληκτικά! Κάποιες στροφές είναι πραγματικά πολύ γρήγορες και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για προσπεράσεις. Θεωρώ ότι θα γίνουν σπουδαίοι αγώνες και στις τρεις κατηγορίες. Ήταν πολύ σημαντικό ταξίδι και ειδικά επειδή η Yamaha και η Dorna προώθησαν το MotoGP σε μια αγορά-κλειδί, όπως είναι η Αργεντινή. Είμαι υπερήφανος που η Tech 3 και η Monster έπαιξαν τόσο σημαντικό ρόλο σε αυτό. Λάτρεψα το κάθε λεπτό εδώ! Είναι πολύ ωραίο να συναντάς μια άλλη κουλτούρα και η φιλοξενία ήταν πολύ συγκινητική. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την επίσκεψή μου στην Αργεντινή. Η υποστήριξη και το πάθος για το MotoGP ήταν κάτι το απίστευτο και δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω για να αγωνιστώ εδώ!"

 

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Ταιριάζει απόλυτα!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Guy Martin στο ράντσο του Rossi!

Χορηγοί