• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Ταιριάζει απόλυτα!
Η πίστα της Αργεντινής ταιριάζει στις MotoGP
Νέα 08/07/2013 - 11:27

Ο Stefan Bradl ήταν αυτός που σημείωσε τον καλύτερο χρόνο, στις δοκιμές που διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα στην πίστα Termas de Rio Hondo της Αργεντινής. Ο αναβάτης της LCR Honda ήταν ένας από τους έξι οδηγούς - τέσσερεις MotoGP και δυο της Moto2 - που έκαναν το μακρινό ταξίδι ως τη Νότια Αμερική, για να προωθήσουν το MotoGP, να δοκιμάσουν τις εγκαταστάσεις και να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερη πληροφόρηση για τη νέα πίστα.

 

Ο Bradl άφησε πίσω του τον Alvaro Bautista για μερικά δέκατα του δευτερολέπτου, σημειώνοντας αυτός τον καλύτερο χρόνο στην πίστα της Αργεντινής, μιας και τη δεύτερη ημέρα δοκιμών η βροχή δεν άφησε περιθώρια στους οδηγούς να κατεβάσουν χρόνους. "Ήταν η πρώτη μου φορά στην Αργεντινή και μας υποδέχτηκαν εξαιρετικά οι ντόπιοι", σχολίασε ο Bradl. "Φαίνεται να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για το MotoGP και είναι ωραία που θα επιστρέψει το Πρωτάθλημα εδώ, μετά το 1999. Μαζί με τους Alvaro και Cal, μας ξενάγησαν στην Termas, όπου ανακαλύψαμε μια διαφορετική κουλτούρα. Το μέρος εδώ είναι πολύ ωραίο".

 

"Πριν φτάσω εδώ, τσέκαρα τη δομή της πίστας στο internet και μου φάνηκε πολύ γρήγορη. Κι έτσι είναι! Θεωρώ ότι ταιριάζει απόλυτα στις MotoGP μοτοσυκλέτες. Ωστόσο το μεγάλο ερωτηματικό είναι τα ελαστικά, διότι από τις πρώτες ενδείξεις που έχουμε, η άσφαλτος εδώ καταπονεί πολύ τα ελαστικά. Είμαι χαρούμενος που έκανα τον καλύτερο χρόνο, όμως ο στόχος μας ήταν να μαζέψουμε δεδομένα για τον αγώνα της επόμενης χρονιάς. Δυστυχώς τη δεύτερη ημέρα ο καιρός δεν ήταν καλός κι έτσι έκανα μόλις εννέα γύρους το απόγευμα. Τώρα θα ξεκουραστώ για λίγες ημέρες, πριν τον εντός έδρας αγώνα!"

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα