• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jarvis: Θέλουμε Crutchlow!
Κάνουμε ό, τι μπορούμε να τον κρατήσουμε
Νέα 08/07/2013 - 15:01

Με τρία βάθρα και μια pole position μέχρι στιγμής, ένα είναι σίγουρο: οι μετοχές του Cal Crutchlow - σε συνδυασμό με την περσινή του χρονιά - συνεχίζουν και ανεβαίνουν. Ειδικά φέτος το καλοκαίρι, είναι το μοναδικό κορυφαίο όνομα που θα "παίξει" σε διάφορα μετεγγραφικά σενάρια.

 

Τα τρία εργοστάσια έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Βρετανό αναβάτη, κάτι που έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, με την Yamaha και την Ducati να είναι τα φαβορί στο να εξασφαλίσουν τη υπογραφή του. Ο ίδιος ο Crutchlow επιθυμεί όσο τίποτα να πάει σε εργοστασιακή ομάδα, ωστόσο θα έμενε στην Tech 3 αν τύγχανε της ίδιας εργοστασιακής υποστήριξης, όπως για παράδειγμα ο Stefan Bradl στην LCR. Όμως τα πράγματα στην εργοστασιακή Yamaha είναι αρκετά περίπλοκα...

 

Με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στις τάξεις της, Jorge Lorenzo και τον Ιταλό θρύλο Valentino Rossi μαζί του, δεν υπάρχει χώρος για τον Βρετανό οδηγό. Παράλληλα υπάρχει και ο Bradley Smith, ο οποίος έχει διετές συμβόλαιο κι έτσι το εργοστάσιο είναι σε δίλημμα: Να κρατήσει για άλλον ένα χρόνο τον Crutchlow στη δορυφορική ομάδα, ή να φέρει τον νεαρό Pol Espargaro, με την ελπίδα ότι θα εξελιχθεί σε αναβάτη ικανό να κοντράρει μέσα στις πίστες τον Marc Marquez;

 

"Συνεργαζόμαστε με την Tech 3 για να κρατήσουμε τον Cal", δήλωσε ο LinJarvis, δείχνοντας ότι η Yamaha μάλλον επιθυμεί τη σίγουρη λύση. "Αναγνωρίζουμε τις ικανότητες, τη δυναμική και την εξέλιξή του. Ωστόσο είναι δύσκολο να πω αν θα καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε όλες του τις απαιτήσεις με την Tech 3". Ερωτηθείς για το αν φοβάται ότι θα χάσει τον Βρετανό, αποκρίθηκε: "Ποτέ δεν φοβόμαστε. Δεν υπάρχει λόγος!". Στη συνέχεια αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο για το αν σκοπεύουν να υπογράψουν με τον Pol Espargaro.

 

Το μπαλάκι πλέον είναι στα χέρια του Crutchlow, το μέλλον του οποίου - αν πιστέψουμε στις έντονες φήμες που ακούγονται στα paddock - θα αποφασιστεί ίσως και αυτή την εβδομάδα!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Redding στην Suzuki RGV500 του Schwantz!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα