• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia Tuono V4 R
Εντοπίστηκε στο Nottingham
Τεστ-Μοντέλα 11/07/2013 - 16:43

Είναι προφανές ότι ένας αντιπρόσωπος στο Nottingham της Αγγλίας, πρόσφατα παρέλαβε μια Aprilia Tuono V4 R του 2014, τη δημοφιλή γυμνή του ιταλού κατασκευαστή κι ένας χρήστης από το forum της Aprilia ανέβασε τις παραπάνω φωτογραφίες στο Internet!

 

Το νέο μοντέλο θα έχει καινούργιο, ρυθμιζόμενο, ABS, μεγαλύτερο ντεπόζιτο, νέο σύστημα εξάτμισης και άλλες μικρότερες αναβαθμίσεις. Η νέα Tuono θα μπορεί να εφοδιαστεί με το προηγμένο σύστημα της Aprilia, APRC (Aprilia Performance Ride Control) και ως εκ τούτου αναμένουμε η τιμή του να είναι ακόμα πιο τσιμπημένη, σε σχέση με τις 14.100€ που απαιτούνται για την αγορά της προηγούμενης Tuono V4 R και τις 16.100€ για την Tuono V4 R με APRC.

 

Το μοτέρ δεν θα αλλάξει, με το γνωστό χωρητικότητας 1000cc να δίνει ζωή στην "ιταλίδα" και να αποδίδει 167 ίππους και 111Nm ροπής. Παράλληλα, το Aprilia Multimedia Platform - το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην Caponord 1200 - θα είναι διαθέσιμο στον έξτρα εξοπλισμό. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο - μετά και τις φωτογραφίες αυτές που διέρρευσαν - ενδεχομένως η Aprilia να αποφασίσει να αποκαλύψει περισσότερα για το μοντέλο της λίαν συντόμως!

 

Επόμενο άρθρο »

Scoop: Kawasaki Z1000SX

« Προηγούμενο άρθρο

BMW Κ1600GT Sport

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα