• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Η pole στον Rins
Η τρίτη φετινή για τον Ισπανό, απογοήτευσε ο Σίσσης
Νέα 13/07/2013 - 14:58

Την τρίτη του pole position - για την ώρα - κατάφερε να πάρει ο Alex Rins, με τον Ισπανό να μοιράζεται την πρώτη σειρά με τους Luis Salom - πρωτοπόρος της βαθμολογίας και άτυχος σήμερα καθώς αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα - και Miguel Oliveira.

 

Η πρώτη έκπληξη του μεσημεριού ήρθε από την πτώση του Γερμανού Jonas Folger, ο οποίος έριξε τη μοτοσυκλέτα του στην 11η στροφή. Κατάφερε να επανέλθει προς το τέλος της διαδικασίας και να πάρει την τέταρτη θέση. Η pole πήγε - όπως προαναφέραμε - στον Rins, ο οποίος σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:27.300δ, με τον Salom να μένει δεύτερος 0.180δ πίσω από τον συμπατριώτη του. Πάντως ο χρόνος του από τα τρίτα ελεύθερα παραμένει ο καλύτερος του Σ/Κ.

 

Ο Oliveira - ο οποίος είχε πάρει την pole στο Assen - κατάφερε να βρεθεί για τρίτη φορά φέτος στην πρώτη σειρά. Ο Jack Miller ήταν καλός και στις κατατακτήριες και πήρε το εισιτήριο για τη δεύτερη σειρά του αυριανού grid, με τον Vinales να μένει στην έκτη θέση. Ο Efren Vazquez θα πάρει θέση στην τρίτη σειρά, με τον Romano Fenati να καταφέρνει στο τέλος να σκαρφαλώνει ως την 8η θέση, πέντε μόλις χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο μπροστά από τον Jasper Iwema, ο οποίος έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση σε κατατακτήριες.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Alex Marquez, με τον Σίσση να είναι πραγματικά απογοητευτικός και να γκρεμίζεται από την τέταρτη θέση το πρωί, στην 15η το μεσημέρι στις κατατακτήριες. Ο νεαρός αναβάτης δεν κατάφερε να επαναλάβει τις προηγούμενες ενθαρρυντικές του εμφανίσεις και τη στιγμή που μέτραγε περισσότερο από κάθε άλλη, έγραψε 1:28.089δ σχεδόν μισό δευτερόλεπτο κάτω από τον καλύτερό του χρόνο στο Sachsenring (ΕΔ3).

 

Δείτε τα αποτελέσματα και τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Έλαμψε ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η πτώση του Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα