• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Παρθενική pole ο Simeon!
Δεύτερος ο Espargaro, μόλις όγδοος ο Redding!
Νέα 13/07/2013 - 17:48

Ο Xavier Simeon πήρε την πρώτη του pole position στη μεσαία κατηγορία, σήμερα το απόγευμα στις κατατακτήριες δοκιμές της Γερμανίας! Ο Simeon - που ήταν στο βάθρο στο γαλλικό GP - θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση της σχάρας εκκίνησης, χάρη στο 1:24.665δ.. Παράλληλα, ο Βέλγος θα βρεθεί για πρώτη φορά στην πρώτη σειρά της γραμμής εκκίνησης στην καριέρα του!

 

Ελάχιστα πίσω του ο Jordi Torres, ο οποίος για 13 χιλιοστά του δευτερολέπτου δεν κατάφερε να πανηγυρίσει αυτός την πρώτη θέση, ενώ ο Pol Espargaro θα ξεκινήσει κι αυτός από την πρώτη σειρά, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι πέντε θέσεις μπροστά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Scott Redding. Η δεύτερη σειρά θα "γεμίσει" από τους Tom Luthi, Simone Corsi και Julian Simon.

 

Ο Takaaki Nakagami ανοίγει την τρίτη σειρά, μπροστά από τον Redding του οποίου ο καλύτερος χρόνος ήταν αρκετός μόλις για την όγδοη θέση, κάνοντας δύσκολα τα πράγματα για τον Βρετανό στον αυριανό αγώνα. Χαρακτηριστικό πάντως του έντονου ανταγωνισμού, το γεγονός ότι οι πρώτοι οκτώ ήταν κάτω από τρία δέκατα διαφοράς από την κορυφή, ενώ στο ίδιο δευτερόλεπτο ήταν οι 21 πρώτοι αναβάτες! Τη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Mika Kallio και Alexde Angelis, τον οποίο θα δούμε στη θέση του Ben Spies στον αγώνα της μεγάλης κατηγορίας στη LagunaSeca την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Νέα δίωρη επέμβαση

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Έλαμψε ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα