• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πρώτη σειρά, 3 χρόνια μετά!
Θα είναι παράξενο να μην έχω κανένα μπροστά μου
Νέα 13/07/2013 - 19:30

Για πρώτη φορά από το 2010, θα πάρει θέση στην πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης ο Valentino Rossi, στον όγδοο αγώνα του αφότου επέστρεψε στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha.

 

Ο Ιταλός θρύλος, με δεδομένη την απουσία των Lorenzo και Pedrosa, παραλίγο να πάρει την πρώτη του pole position, αν δεν ήταν ο εκπληκτικός Marquez που του άρπαξε τη μπουκιά από το στόμα. Όπως και να 'χει όμως, ο Rossi επαναλαμβάνει τα λόγια που έλεγε και πριν τον αγώνα στο Assen, ότι δηλαδή νιώθει εμπιστοσύνη πάνω στην Μ1 του!

 

"Από τη μια πλευρά είμαι πολύ χαρούμενος διότι η πρώτη θέση ήταν κοντά, ο στόχος μας όμως ήταν να επιστρέψουμε στην πρώτη σειρά και αυτό ακριβώς πετύχαμε!", σχολίασε ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Το κατάφερα οδηγώντας ωραία και η διαφορά μου από την pole ήταν πολύ μικρή, πράγμα πολύ σημαντικό. Νιώθω καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα, έχω καλές ρυθμίσεις και πολύ καλό ρυθμό. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για αύριο και να γλιστράμε με το πίσω λιγότερο. Ανησυχώ λίγο για το δεύτερο μισό του αγώνα, διότι θα είναι πολύ δύσκολο για όλους. Αν θέλουμε να μείνουμε κοντά στον Marc, πρέπει να κάνουμε κάποιες μικρές βελτιώσεις για αύριο. Πάντως είμαι πολύ χαρούμενος! Η τελευταία φορά που βρέθηκα στην πρώτη σειρά ήταν το 2010. Αύριο θα είναι παράξενο το συναίσθημα του να μην έχω κανένα μπροστά μου!"

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Αν νιώσω δυνατός θ' αγωνιστώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Νέα δίωρη επέμβαση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα