• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Αν νιώσω δυνατός θ' αγωνιστώ!
Φανταστική pole για Marquez!
Νέα 13/07/2013 - 20:13

Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα στο γκαράζ της ομάδας της Repsol Honda, με τον Marc Marquez να κατακτά την τρίτη του φετινή pole position, την ώρα που ο Dani Pedrosa άκουγε από τα χείλη των γιατρών ότι έχει ένα μικρό κάταγμα στον αριστερό του ώμο, κάτι που τον έθεσε εκτός κατατακτηρίων και θα δυσκολέψει τις προσπάθειές του στον αυριανό αγώνα, αν τελικά πάρει θέση  στη σχάρα εκκίνησης.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος με την pole position", δήλωσε ο rookie του HRC. "Είναι σημαντικό να ξεκινάς από την πρώτη σειρά σ' αυτή την πίστα, καθώς οι προσπεράσεις είναι δύσκολες. Ένιωθα πολύ άνετα και ειδικά στην δεύτερη έξοδό μας, τα πράγματα πήγαν πολύ καλά. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και αύριο θα παλέψουμε για το βάθρο και με λίγη τύχη για τη νίκη" Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι ήταν λίγο επιφυλακτικός στην πρώτη στροφή, βλέποντας την πτώση του ομόσταυλού του, στον οποίο έστειλε τις ευχές του. Τέλος, ολοκλήρωσε λέγοντας: "Θα είναι δύσκολος αγώνας. Ο Valentino θα παλέψει για τη νίκη, όπως και ο Stefan με τον Cal, ο οποίος αν είναι καλά από φυσικής κατάστασης, θα είναι σίγουρα στις πρώτες θέσεις".

 

Απογοήτευση για τον Dani Pedrosa, ο οποίος την ώρα που έσφιγγε το χέρι του Jorge Lorenzo, ευχόμενός του ταχεία ανάρρωση, δεν θα φανταζόταν ότι λίγες ώρες μετά θα είχε κι αυτός ένα σφοδρό highside, κι ένα μικρό κάταγμα στον αριστερό του ώμο! "Ακόμα δεν είμαι σίγουρος το έγινε!", παραδέχτηκε ο Ισπανός της Honda. "Χτύπησα με δύναμη το κεφάλι μου και αμέσως ένιωσα οξύ πόνο στον ώμο μου, τον οποίο ακούμπησα για να δω αν τον αισθανόμουν. Ευτυχώς στο κέντρο είδαν ότι δεν είχε σπάσει, ένα μικρό κάταγμα μόνο, ενώ εγώ ζαλιζόμουν αλλά δεν έχασα τις αισθήσεις μου. Πήγαμε αεροπορικώς στο Chemnitz για ακτινογραφίες και γυρίσαμε πίσω, όταν και μου επιβεβαίωσαν ότι έχω ένα μικρό κάταγμα στην αριστερή κλείδα. Τώρα θα ξεκουραστώ και θα δούμε πως θα είμαι το πρωί. Αν νιώσω δυνατός αύριο, θα κάνω τις εξετάσεις για να μου επιτρέψουν να αγωνιστώ".

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Η καλύτερη Yamaha σήμερα!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πρώτη σειρά, 3 χρόνια μετά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα