• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Η καλύτερη Yamaha σήμερα!
Χτες ήταν η χειρότερη ημέρα της φετινής σεζόν!
Νέα 13/07/2013 - 20:37

Ιδιαίτερα χαρούμενος με τη δεύτερή του θέση σήμερα, στις κατατακτήριες δοκιμές της Γερμανίας, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Cal Crutchlow, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι κατόρθωσε να πάρει μια θέση στην πρώτη σειρά του grid, μετά τη χτεσινή, "χειρότερη ημέρα της φετινής σεζόν!"

 

Ο Crutchlow είχε δυο πτώσεις στα χτεσινά ελεύθερα, ωστόσο έσφιξε τα δόντια και παρά τους πόνους οδήγησε για μια ακόμη φορά ωραία τη δορυφορική του M1 και παραλίγο να πάρει τη δεύτερή του pole - μετά το Assen - κάτι που δεν κατάφερε για λίγο πάνω από ένα δέκατο του δευτερολέπτου, ελέω του Marc Marquez.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην πρώτη σειρά, μετά τη δραματική χτεσινή ημέρα!", ξεκίνησε τις επίσημες δηλώσεις του ο Βρετανός. "Είχα δυο σφοδρές πτώσεις χτες. Η πρώτη ήταν καθαρά δικό μου λάθος, έκανα ένα λάθος στα φρένα, ωστόσο η δεύτερη συνέβη επειδή το μπροστινό ελαστικό ήταν κρύο. Ήταν αναμφίβολα η χειρότερη ημέρα της σεζόν για εμένα και το να καταφέρνω να είμαι στην πρώτη σειρά, ενώ δεν είμαι 100% καλά, είναι ένα μεγάλο επίτευγμα!"

 

"Το πρωί που ξύπνησα δεν ένιωθα καλά, διότι το σώμα μου είχε χτυπηθεί αρκετά από τις πτώσεις. Δεν ήμουν καν σίγουρος αν θα κατάφερνα να αγωνιστώ και ακόμα και το γεγονός ότι βγήκα στην πίστα ήταν καταπληκτικό. Δεδομένης της κατάστασής μου, ο αυριανός αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος, αλλά θα τα δώσω όλα για μια θέση στο βάθρο. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για τους μηχανικούς μου. Τους έδωσα πολλή δουλειά χτες αλλά τα κατάφεραν μια χαρά και όπως πάντα, τους είμαι ευγνώμων για τις προσπάθειές τους".

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Το περίμενα!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Αν νιώσω δυνατός θ' αγωνιστώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα