• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Το περίμενα!
Hayden: Καλύτερη απ' ότι είναι!
Νέα 13/07/2013 - 22:41

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι πτώσεις ήταν το βασικό χαρακτηριστικό στην πίστα του Sachsenring, με τους Nicky Hayden και Andrea Dovizioso να καταφέρνουν να ολοκληρώνουν όλες τις διαδικασίες ανέπαφοι.

 

Το πρωί μια ελαφριά βροχή χάλασε προσωρινά τα σχέδια των αθλητών, ωστόσο το μεσημέρι ο καιρός έφτιαξε - αν και σε μερικά σημεία η πρόσφυση έλειπε - και ο Hayden κατάφερε να περάσει στη δεύτερη σειρά, ενώ ο Dovizioso θα ξεκινήσει τελευταίος στην τρίτη.

 

Nicky Hayden: "Το πρωί με τη βροχή, δεν είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα που είχαμε σχεδιάσει. Το απόγευμα βελτιωθήκαμε κάπου, αλλά αλλού ήμασταν λίγο χειρότεροι. Τα παιδιά δουλεύουν πραγματικά σκληρά και η μοτοσυκλέτα είναι καλή σε μερικά σημεία, αλλά στις κατηφορικές στροφές είναι αδύνατο να φορτίσουμε το μπροστινό και να κάνουμε τη μοτοσυκλέτα να στρίψει. Είμαστε στη δεύτερη σειρά, αλλά το γεγονός ότι κάποιοι λείπουν, το κάνει να φαίνεται καλύτερο απ' ότι είναι. Είμαστε 0.8δ πίσω από την pole, που είναι πάρα πολύ σε μια τόσο μικρή πίστα. Θα είναι ένας μακρύς αγώνας, αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

 

Andrea Dovizioso: "Ειλικρινά περίμενα να πάρω αυτή τη θέση, καθώς ο ρυθμός μας είναι οκτώ δέκατα πιο πίσω. Είμαι λίγο απογοητευμένος με το χρόνο μου στις κατατακτήριες, διότι έκανα ένα λάθος στην 8, βγήκα εκτός γραμμής κι έχασα μερικά δέκατα. Ήμουν έτοιμος να παλέψω για την έκτη θέση με τον Nicky. Κρίμα πάντως, διότι σ' αυτή την πίστα η θέση στη σχάρα εκκίνησης είναι σημαντική. Ο αγώνας θα είναι μακρύς αύριο - 30 γύροι - και πιστεύω αν σφίξουμε τα δόντια, μπορούμε να παλέψουμε για την πέμπτη ή έκτη θέση. Είμαστε πέντε με παρόμοιο ρυθμό. Δυστυχώς είμαστε μακριά από τους πρώτους, αλλά θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για ένα καλό αποτέλεσμα".

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: "Θα σας δω στην Indy!"

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Η καλύτερη Yamaha σήμερα!

Χορηγοί