• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: "Θα σας δω στην Indy!"
Δεν θα αγωνιστεί ούτε στη Laguna Seca
Νέα 14/07/2013 - 09:58

Περιμέναμε την επίσημη ανακοίνωση της Yamaha για να δούμε αν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Jorge Lorenzo, θα επιστρέψει στη δράση στη Laguna Seca ή όχι και εν τέλει ο ίδιος ο Ισπανός άσος ανακοίνωσε - μέσω twitter - ότι προτιμά να αποθεραπευτεί τελείως προτού επιστρέψει στη δράση. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί ούτε στον επόμενο γύρο της Laguna Seca.

 

"Σ' αυτούς που με ρωτάνε για τη Laguna, θα ήθελα να πω ότι δεν θέλω να πάρω άλλο ρίσκο και θα περιμένω να αποθεραπευτώ. Θα σας δω στην Indy!"

 

Την απόφαση αυτή την πήρε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, μετά τη δεύτερη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σε διάστημα 16 ημερών. Ως εκ τούτου, η φετινή μάχη που δίνει για να υπερασπιστεί τον Τίτλο του, καθίσταται αυτομάτως πολύ δύσκολη. Βέβαια, ο μεγάλος του αντίπαλος - Dani Pedrosa - στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε στη Γερμανία, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως να μην έχουν τελειώσει όλα, ειδικά αν οι Rossi και Crutchlow καταφέρουν να πάρουν βαθμούς από τον βετεράνο άσο της Repsol, σε Sachsenring και Laguna Seca.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Καλύτερος στο ζέσταμα ο Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Το περίμενα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα