• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Φωτογραφικό 1
Δράση από τη γερμανική πίστα!
Νέα 15/07/2013 - 12:20

Αγώνας χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις ο χτεσινός - κάτι που υπογράμμισε και ο Marquez στις δηλώσεις του - με τον νεαρό rookie του HRC να έχει καταιγιστικό ρυθμό και παρά την άσχημη εκκίνησή του, να παίρνει γρήγορα κεφάλι, αυξάνοντας τη διαφορά του από την κορυφή!

 

Η νίκη αυτή είναι η δεύτερη του 20χρονου στη μεγάλη κατηγορία, ενώ παράλληλα του επέτρεψε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εκθρονίζοντας τον ομόσταυλό του, Dani Pedrosa. Ο τελευταίος δεν πήρε μέρος στον αγώνα - ένιωθε ζαλάδες και έπεσε η πίεσή του μετά τη σφοδρή πτώση που είχε στα δοκιμαστικά - ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν θα δώσει το παρόν στη Laguna Seca.

 

Το ίδιο αβέβαιο είναι και το αν θα συμμετάσχει στην Αμερική ο Jorge Lorenzo. Ο Ισπανός έχει ξεκαθαρίσει στο twitter ότι θα γυρίσει στην Indianapolis, ωστόσο η ομάδα του δεν το έχει επιβεβαιώσει. Ακόμα και χωρίς αυτούς τους δυο, ο αγώνας του Marquez ήταν εντυπωσιακός, κάτι που τόνισε και ο Crutchlow. Ο Βρετανός πήρε τη δεύτερη θέση με εμφατικό τρόπο, εκμεταλλευόμενος τα προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα που αντιμετώπισε ο Rossi και δεν τον άφησαν να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Παρ' όλα αυτά, ο Ιταλός πήρε το τρίτο του βάθρο τη φετινή σεζόν.

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Πέντε για τον Τίτλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Διαβάστε πως αποκάλεσε τον Marquez ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα