• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θα αγωνιστεί ο Lorenzo στην Laguna;
Οι γνώμες και οι απόψεις διχάζονται!
Νέα 15/07/2013 - 18:19

Ο Jorge Lorenzo έδωσε την εντύπωση σε όλους - το Σάββατο το απόγευμα μέσω twitter - ότι θα επέστρεφε και πάλι στο GP της Ινδιανάπολις, ωστόσο κάτι φαίνεται ότι έχει αλλάξει στο σκεπτικό του Παγκοσμίου Πρωταθλητή.

 

Φαίνεται ότι βλέποντας τον μεγάλο του αντίπαλο - Dani Pedrosa - να μην συμμετάσχει στο γερμανικό GP, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι 11 βαθμούς πίσω από τον Marc Marquez, ίσως κάνει τον Ισπανό άσο να αναθεωρήσει. Βέβαια, ακόμα ένα ισχυρό κίνητρο για τον Jorge να πάρει το αεροπλάνο και να κατευθυνθεί προς San Francisco, είναι η πιθανότητα να πάρει το οκ από τους γιατρούς του ο Pedrosa - σήμερα θα εξεταστεί - και να αγωνιστεί στην Αμερική.

 

Οι μηχανικοί και οι μοτοσυκλέτες του Lorenzo θα ταξιδεύσουν για τη Laguna Seca, μήπως και τελικά δώσει το παρόν ο Ισπανός αναβάτης, αν και ο Wilco Zeelenberg εκτιμά ότι ο αναβάτης του δεν θα δώσει το παρόν, ρισκάροντας νέα επιδείνωση στον τραυματισμένο του ώμο. Από την άλλη όμως, ο Valentino Rossi θεωρεί ότι ο Jorge θα αγωνιστεί κανονικά στην Αμερική: "Μπορεί να είναι η ιδέα μου, αλλά νομίζω ότι ο Jorge θα αγωνιστεί στην Laguna. Δεν γνωρίζω κάτι, αυτή την αίσθηση έχω. Ίσως και να κάνω λάθος!", σχολίαζε ο Ιταλός πολύ-Πρωταθλητής στο περιθώριο του χτεσινού αγώνα.

 

Με τη σειρά του, ο Marquez πιστεύει ότι η βαθμολογία - όπως έχει διαμορφωθεί - δεν είναι ικανός παράγοντας ώστε να αλλάξει την απόφαση του Lorenzo: "Όπως είδαμε και στο Assen, μπορείς να περιμένεις τα πάντα από αυτόν! Ωστόσο, γνώμη μου είναι ότι η κατάσταση στο Πρωτάθλημα δεν θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη". Τέλος, ο Cal Crutchlow, για τον οποίο κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ξέρει να αγωνίζεται τραυματισμένος και με πόνους (2 πτώσεις στο Sachsenring, κάταγμα στη κνήμη στο Le Mans και εσωτερική αιμορραγία στη Jerez), συμβουλεύει τον συναθλητή του να περιμένει και να σκεφτεί μακροπρόθεσμα.

 

"Πιστεύω ότι θα σκεφτεί πιο έξυπνα αυτή τη φορά το αν θα επιστρέψει", τόνισε ο Βρετανός. "Το ένστικτο του αγωνιζομένου σου λέει να τρέξεις, ωστόσο μετά τη δεύτερη επέμβαση δεν νομίζω να ξαναπάρει τέτοιο ρίσκο, γιατί πρέπει να σκεφτεί την καριέρα του. Αν θες μακρόχρονη καριέρα, δεν πρέπει να τραυματιστείς σοβαρά. Μπορεί να περιμένει. Δεν θ' αλλάξει κάτι νομίζω".

 

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Θα παλεύω για βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Athens Party!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα