• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Θα παλεύω για βάθρο
Αυτός είναι ο στόχος και στη Laguna Seca
Νέα 16/07/2013 - 09:52

Ο Stefan Bradl ευχαρίστησε τους οπαδούς που βρέθηκαν στις εξέδρες του Sachsenring, την Κυριακή που μας πέρασε για τον όγδοο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όπου ο Γερμανός άσος της LCR Honda κατάφερε να ανέβει ως την τέταρτη θέση.

 

Η στιγμή που θα μείνει ίσως αξέχαστη και στον ίδιο, ήταν όταν στα αρχικά στάδια του αγώνα - στην 12η στροφή - κατάφερε να προσπεράσει τον Valentino Rossi και να ξεσηκώσει τους συμπατριώτες του που παρακολουθούσαν τον αγώνα! "Θεωρώ ότι ήταν ένα καλό Σ/Κ για εμάς, αν και χάσαμε την ευκαιρία ν' ανεβούμε στο βάθρο", σχολίασε ο Γερμανός αναβάτης.

 

"Έκανα καλή εκκίνηση και κατάφερα να είμαι μπροστά για μερικούς γύρους, αλλά όταν οι άλλοι με πέρασαν, συνειδητοποίησα ότι είχαν περισσότερη ταχύτητα στις στροφές, ειδικά στο δεύτερο τομέα εκεί όπου εμείς υποφέραμε. Στους υπόλοιπους τομείς ήμασταν γρήγοροι και ανταγωνιστικοί κι αυτό μας αφήνει ικανοποιημένους. Σίγουρα έχασα την ευκαιρία να ανταμείψω την ομάδα μου και τους φιλάθλους μου μ' ένα βάθρο, αλλά δεν τα παρατάμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε γι' αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους οπαδούς μου, ένιωθα την υποστήριξή τους και αυτό σήμαινε πολλά για εμένα!"

 

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Φωτογραφικό 2

« Προηγούμενο άρθρο

Θα αγωνιστεί ο Lorenzo στην Laguna;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα