• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο Yamaha D'elight!
Για διασκεδαστικές αστικές μετακινήσεις!
Νέα Αγοράς 26/07/2013 - 16:42

Η Yamaha Europe φαίνεται ότι προτιμά την retro εμφάνιση! Ο γιαπωνέζος κατασκευαστής ανακοίνωσε τα ολοκαίνουργια scooters της για την Ευρωπαϊκή αγορά, με το όνομα D'elight! Το νέο αυτό μοντέλο αποτελεί μια ιδιαίτερη προσφορά από την Yamaha, με στόχο να κάνει τις βόλτες σας μέσα στην πόλη ακόμα πιο διασκεδαστικές!

 

Το νέο scooter, που συνδυάζει την κλασσική εμφάνιση με την ποιότητα του ιαπωνικού εργοστασίου, διαθέτει έναν ζωηρό κινητήρα με δυνατή επιτάχυνση και καλή τελική. Το σύνολο ζυγίζει μόλις 96 κιλά, κάτι που οπωσδήποτε δεν θα περάσει απαρατήρητο και από το γυναικείο φύλο.

 

Όπως οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές του, το D'elight προσφέρει μπροστινό δίσκο 180χ για δυνατό φρενάρισμα. Καλοδεχούμενη η χαμηλή σέλα και ο χώρος αποθήκευσης κάτω από αυτή, που χωρά ένα κράνος. Ευέλικτο, με τροχούς 12 ιντσών, το D'elight θυμίζει περισσότερο scooter 50cc, με τον κινητήρα των 114cc να προσφέρει - σύμφωνα με την εταιρεία - υψηλές για την κατηγορία επιδόσεις.

 

Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς: Milky White, Midnight Black και Magnetic Bronze, ενώ θα διατίθεται στην Ελλάδα στην τιμή των 1.990€.

 

Δείτε κι ένα σχετικό video:

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα προϊόντα VR46- Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Ηλεκτρικό σκούτερ Be. e.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα