• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε δυο εβδομάδες "κληρώνει" για Crutchlow
Μέχρι το γύρο της Indy θα έχει αποφασιστεί το μέλλον του
Νέα 30/07/2013 - 18:32

Το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή, όσον αφορά στο μέλλον του Cal Crutchlow, είναι ο Βρετανός άσος να έχει αποφασίσει με ποια ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου, ως τον επόμενο γύρο της Indianapolis, σε δυο εβδομάδες περίπου. Αυτή είναι η εκτίμηση του Lin Jarvis - του Γενικού Διευθυντή του Αγωνιστικού Τμήματος της Yamaha - ο οποίος σε συνεργασία με την Tech 3 και την Monster, προσπαθούν να βρουν μια λύση.

 

Ποια είναι τα τελευταία νέα αναφορικά με το μέλλον του Cal Crutchlow;

 

Η Monster Yamaha Tech 3 είναι αυτή που έχει συμβόλαιο με τον Cal... αλλά τρεις είναι οι εμπλεκόμενοι που ενδιαφέρονται για το συμβόλαιο του Cal: η ομάδα της Tech 3, η Yamaha ως κατασκευαστής και η Monster ως χορηγός. Αυτό που γίνεται στις διαπραγματεύσεις, είναι ότι εμείς οι τρεις, συλλογικά, μιλάμε με τον Cal και τον μάνατζέρ του για να δούμε τι θα γίνει. Θα θέλαμε πάρα πολύ ο Cal να μείνει μαζί μας και του χρόνου, αλλά συνειδητοποιούμε ότι οι εμφανίσεις του είναι πολύ καλές και - ως εκ τούτου - είναι "καυτό" όνομα και οι ανταγωνιστές μας ενδιαφέρονται και αυτοί για τις υπηρεσίες του. Ελπίζω όμως να παραμείνει στην Yamaha Tech 3. Όλα πάντως θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι τον επόμενο αγώνα, αυτό είναι που περιμένω.

 

Πρόσφατα είχατε δηλώσει ότι η Yamaha έχει προσπαθήσει πολύ για να προσφέρει ένα ελκυστικό συμβόλαιο στον Crutchlow. Μπορείτε να μας δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες;

 

Μιλάμε φυσικά για τα λεφτά. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Νομίζω ότι ο Cal είναι χαρούμενος με την ομάδα του, με τη μοτοσυκλέτα και είναι πολύ ικανοποιημένος εκεί που βρίσκεται. Είναι όμως κι ένας επαγγελματίας αναβάτης, στο πιο σημαντικό στάδιο της καριέρας του. Τώρα είναι η ευκαιρία να κάνεις λεφτά στην καριέρα σου κι έτσι, οι τρεις πλευρές συλλογικά, προσπαθούμε να κάνουμε μια προσφορά που θα είναι αρκετή για να τον κρατήσει.

 

Γνωρίζετε φυσικά ότι είναι αρκετοί οι αντίπαλοι που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του...

 

Ναι, το γνωρίζουμε καλά. Υπάρχουν δυο δυνατές εναλλακτικές και ενδεχομένως αυτές οι εταιρείες να έχουν περισσότερα χρήματα από εμάς, τη δεδομένη στιγμή. Η κατάσταση έχει ως εξής, ο Cal εξελίχτηκε στην Tech 3 και αυτή είναι η ομάδα μας για νεαρούς και εξελίξιμους αναβάτες, οι οποίοι ενδεχομένως να ανέβουν στην εργοστασιακή ομάδα. Ο Cal είναι στην καλύτερη κατάσταση για να ανέβει, αλλά είμαστε πλήρεις. Έχουμε τους Valentino και Jorge με διετή συμβόλαια και δεν υπάρχει χώρος στην εργοστασιακή ομάδα. Η κατάσταση είναι δύσκολη και από την άλλη, η Ducati είναι σε διαφορετική μοίρα από εμάς κι έχει περισσότερες επιλογές.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Με οδηγό το περσινό 2ο μισό!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Jarvis μιλά για Rossi-Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα