• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Όχι Rossi στην Suzuki!
“Δεν κάνω δύο φορές το ίδιο λάθος”
Νέα 31/07/2013 - 22:37

Ο Valentino Rossi είναι ένας οδηγός που λέει λίγα λόγια. Άμεσος και ειρωνικός, σπάνια ασχολείται με τις επιπλέον ερωτήσεις που θα ήθελαν να του κάνουν οι δημοσιογράφοι. Αντίθετα είναι κάθετος σε θέματα που αφορούν τη μοτοσυκλέτα. 

Στην περίπτωσή μας απάντησε στην ερώτηση για το αν θα είναι για τον ίδιο μια πρόκληση το να πάει στην Suzuki, με μάνατζερ το φίλο του Davide Brivio:

“Σίγουρα δεν θα κάνω το ίδιο λάθος δύο φορές – είπε αναφερόμενος στο πέρασμά του από την Ducati, στον Günther Wiesinger του SpeedWeek.  Η Yamaha είναι η ομάδα μου και η Μ1 η μοτοσυκλέτα μου. Όσο είμαι ανταγωνιστικός και όσο μπορώ να παίζω για το βάθρο, θα συνεχίσω μαζί τους. Ανησύχησα για την αποχώρηση του Furosawa, που ήταν ο καλύτερος φίλος και υποστηρικτής μου στην Yamaha. Πίστεψα ότι χωρίς την καθοδήγησή του δεν θα είχα την ίδια πρώτης κατηγορίας αντιμετώπιση. Τώρα ξέρω ότι έκανα λάθος: η μεταχείριση που αποδέχομαι σήμερα είναι όπως στα καλύτερα χρόνια” διευκρίνισε ο Rossi, δίνοντας μια άλλη εξήγηση για την απόφασή του να πάει στην Ducati.

 

Πάντως σε αποκλειστική συζήτηση που είχαμε με τον Andrea Iannone, μας αποκάλυψε ότι ο Rossi ήθελε πολύ να μείνει στην Ducati και να “τελειώσει” εκεί τη δουλειά και όταν ο Furosawa απάντησε αρνητικά στους Ιταλούς για ενδεχόμενη συνεργασία, περίμενε από τον Preziosi και τον Guareschi ένα γραπτό πλάνο ενεργειών για τη βελτίωση της Desmosedici και όταν αυτό δεν ήρθε την ώρα που έπρεπε -πέρυσι τέτοια εποχή, πήρε την απόφαση να γυρίσει στην Μ1, απόφαση που τώρα του βγαίνει σχεδόν στο 100%. Λέμε σχεδόν, γιατί το μόνο που λείπει από το παζλ, είναι το θέμα της αμοιβής του, που είναι κατά πολύ μικρότερη αυτής του Jorge Lorenzo.

Και αυτό είναι κάτι που είναι θέμα τιμής για τον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

 

Επόμενο άρθρο »

Οι Αυστραλοί "επιστρέφουν" τον Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Με οδηγό το περσινό 2ο μισό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα