• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi χρειάζεται πολύ δουλειά στην Μ1
Λέξη δεν ειπώθηκε για το νέο κιβώτιο
Νέα 14/08/2013 - 18:10

Ο Valentino Rossi μετά τις διακοπές και το ιδιωτικό τεστ στο Brno, βρίσκεται στην Ινδιανάπολη για τον 10ο Αγώνα της χρονιάς. Όμως ούτε ο ίδιος, ούτε η Yamaha άφησε να διαρρεύσει κάποια δήλωση όσον αφορά το seamless κιβώτιο, εκτός από την αναφορά ότι το τεστ ήταν πετυχημένο. Καμία ένδειξη για το πότε θα το χρησιμοποιήσουν, για το αν μπαίνει στους ήδη χρησιμοποιημένους κινητήρες ή αν θα μπει μόνο στον ένα που τους απομένει ως το τέλος της χρονιάς. 

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η “Indianapolis” δεν είναι μια καλή πίστα για την Yamaha ή τον Valentino Rossi που κέρδισε μόνο τον πρώτο Αγώνα εκεί το 2008.

“Έχω καλές αναμνήσεις από την Indianapolis και είμαι χαρούμενος που θα είμαι πάλι πάνω στην Μ1 μου, αν και αυτή δεν είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες. Χρειαζόμουν αυτές τις διακοπές για να ξαναγεμίσω τις μπαταρίες, αν και είχα ένα διήμερο τεστ ακριβώς στη μέση των διακοπών. Η Indianapolis θα είναι ο πρώτος από τρεις συνεχόμενους αγώνες και θα είναι πολύ σημαντικό το να κάνουμε καλά αποτελέσματα και στους τρεις. Η ομάδα μου και εγώ έχουμε ακόμη πολύ δουλειά να κάνουμε πάνω στην μ1 και έτσι αυτές θα είναι τρεις πολύ απαιτητικές εβδομάδες, αλλά αισθανόμαστε έτοιμοι για την πρόκληση”, είπε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, προετοιμάζοντας το έδαφος ίσως για μια ήττα από τις Honda, τουλάχιστον στις ΗΠΑ.

Τώρα το τι θα γίνει στην Τσεχία και την Μ.Βρετανία που ακολουθούν αμέσως, θα εξαρτηθεί και από τη χρήση ή μη του κιβωτίου.

 

Επόμενο άρθρο »

Οι αριθμοί του 10ου Grand Prix της χρονιάς

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Έκανα τη σωστή επιλογή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα