• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν κρατιέται ο Marquez!
Πιο δυνατός, αλλά όχι στο 100% ο Pedrosa
Νέα 15/08/2013 - 16:22

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος, Marc Marquez, ανυπομονεί να επιστρέψει μέσα στις πίστες και στη δράση των αγώνων MotoGP, με τον πρώτο (από τους τρεις συνεχόμενους) αγώνα να διεξάγεται στην αμερικάνικη πίστα της Ινδιανάπολης, αυτό το Σ/Κ.

 

Ο rookie του HRC έχει ιδιαίτερα καλή παράδοση εκεί - στις μικρότερες κατηγορίες - και παρόλο που δεν έχει αγωνιστεί εκεί με μοτοσυκλέτα MotoGP, εν τούτοις το παράδειγμα της Laguna Seca είναι πρόσφατο, όταν ο τρομερός 20χρονος κέρδισε στον αγώνα επαναλαμβάνοντας την κίνηση του Rossi το 2008 (επί του Stoner) στον ίδιο τον Ιταλό σούπερ-σταρ στο ίδιο ακριβώς σημείο (Corkscrew).

 

"Στο διάλειμμα κατάφερα να ξεκουραστώ, αλλά και να προπονηθώ και πλέον ανυπομονώ να επιστρέψω στην πίστα!", ξεκίνησε να λέει ο Ισπανός άσος. "Στο διάστημα της διακοπής αναλογίστηκα τους πρώτους μου μήνες στο MotoGP και τη συνολική μου απόδοση, αλλά και το τι έμαθα μέχρι τώρα. Για τον αγώνα στην Indianapolis, είμαι περίεργος να δω την πρόσφυση των ελαστικών της Bridgestone, ένα θέμα που έχει προβληματίσει κατά το παρελθόν".

 

Με αισιοδοξία ατενίζει τον επόμενο αγώνα και ο Dani Pedrosa, ο οποίος έχει επικρατήσει στην αμερικάνικη πίστα τόσο το 2010, όσο και το 2012. Ωστόσο, ο Ισπανός άσος της Honda δεν είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα, μετά τον τραυματισμό του στην κλείδα στη Γερμανία, αν και είχε χρόνο στο διάλειμμα να κάνει φυσιοθεραπεία.

 

"Από φυσικής πλευράς νιώθω πιο δυνατός!", ξεκίνησε να λέει ο Dani. "Είχα χρόνο να χαλαρώσω με φίλους αλλά και να κάνω φυσιοθεραπείες για να είμαι έτοιμος για το δεύτερο μισό της σεζόν. Πριν μερικές ημέρες έκανα ένα ακόμα check και το κόκαλο δείχνει πιο δυνατό! Χρειάζεται ακόμα μερικές εβδομάδες για να αναρρώσει πλήρως, αλλά νιώθω ήδη πολύ καλύτερα σε σχέση με το γύρο στην Laguna".

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν ξέρω τι να περιμένω!

« Προηγούμενο άρθρο

Οι αριθμοί του 10ου Grand Prix της χρονιάς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα