• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν ξέρω τι να περιμένω!
Εξιλέωση μπροστά στους οπαδούς του θέλει ο Hayden
Νέα 15/08/2013 - 17:36

Ο περσινός αγώνας στην Indianapolis δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός για τον Nicky Hayden, με τον Αμερικανό άσο της Ducati να έχει ένα σφοδρό highside στις κατατακτήριες και να χάνει το GP της Κυριακής. Ως εκ τούτου, τη φετινή χρονιά - η τελευταία του πάνω στη σέλα της Desmosedici - ο Hayden θα προσπαθήσει να δείξει τον καλύτερό του εαυτό μπροστά από τους συμπατριώτες του!

 

"Ήταν ωραία που είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε, ωστόσο πλέον ανυπομονώ για το δεύτερο μισό της σεζόν, στο οποίο και περιμένω να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα απ' ότι στο πρώτο", είπε ο Nicky στις επίσημες δηλώσεις του. "Δεν χρειάζεται να πω πόσο ιδιαίτερος είναι ο αγώνας στην Indy για εμένα... η πίστα είναι πιο ευνοϊκή για εμάς, σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες. Είναι μια μικρή πίστα με μερικές καλές, τεχνικές στροφές. Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε δυνατά την Παρασκευή, να κάνουμε ένα καλό Σ/Κ και να το διασκεδάσουμε", ολοκλήρωσε ο Hayden, το μέλλον του οποίου παραμένει ακόμα μυστήριο.

 

Ο Andrea Dovizioso θα βρεθεί για πρώτη φορά στην αμερικάνικη πίστα ως αναβάτης της Ducati και μετά την απογοητευτική του εμφάνιση στην LagunaSeca, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη γρήγορη πίστα και την καλή τελική της Desmosedici του, για να προσθέσει περισσότερους βαθμούς στο ενεργητικό του.

 

"Η πίστα της Indianapolis είναι κάπως περίεργη, με την άσφαλτο να αλλάζει από στροφή σε στροφή, κάτι που θα δυσκολέψει όλους τους αναβάτες", τόνισε ο Ιταλός. "Πέρυσι είχαμε πολλές πτώσεις εδώ. Δεν είμαι σίγουρος πως θα είναι τα πράγματα με την Ducati, μιας και δεν την έχω οδηγήσει εκεί. Δεν έχω ιδιαίτερη τύχη εδώ κατά το παρελθόν, παρά το ότι πέρυσι βρέθηκα στο βάθρο".

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Πάμε να τα δώσουμε όλα!

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν κρατιέται ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα