• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Πάμε να τα δώσουμε όλα!
Δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς!
Νέα 15/08/2013 - 19:12

Το καλοκαιρινό διάλειμμα έφτασε στο τέλος του και οι αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP - ανάμεσά τους και ο Jorge Lorenzo - βρίσκονται ήδη στην Indianapolis για το δέκατο γύρο. Οπωσδήποτε ο Ισπανός άσος της Yamaha θα ήθελε η διακοπή να ήταν ακόμα μεγαλύτερη, ώστε να είχε τον απαραίτητο χρόνο να αναρρώσει πλήρως πριν τον επόμενο αγώνα.

 

Στο τέλος του πρώτου μισού του Πρωταθλήματος, και παρά τις δυο χειρουργικές του επεμβάσεις στη σπασμένη του κλείδα, ο Lorenzo έχασε μόνο έναν αγώνα, χωρίς όμως η ηρωϊκή του αυτή προσπάθεια να τον κρατήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εκεί όπου πλέον φιγουράρει ο συμπατριώτης του Marc Marquez.

 

"Επιστρέφουμε στην Αμερική και ξεκινάμε το δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος, ενδεχομένως και το πιο δύσκολο!", δήλωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Μπόρεσα να ξεκουραστώ μετά από τον αγώνα στη Laguna Seca και στη συνέχεια είχαμε το τεστ στο Brno με την Yamaha. Οι δυο ημέρες εκεί μου έδωσαν τη δυνατότητα να δω που βρίσκομαι σε φυσική κατάσταση. Είμαι κουρασμένος, διότι μετά τις δυο πτώσεις σε Assen και Sachsenring δεν είχα αρκετό χρόνο να ξεκουραστώ, ενώ τώρα είμαστε μπροστά από τρεις συνεχόμενες εβδομάδες αγώνων. Προφανώς και είμαι καλύτερα σε σχέση με τη Laguna, αλλά θέλω χρόνο για να φτάσω στο 100% κάτι που δεν θα είναι εύκολο δεδομένου του βεβαρυμμένου προγράμματος και του ότι δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς! Πάμε στην Indy να τα δώσουμε όλα, παρά τη δεδομένη κατάσταση".

 

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Ο Bradl στην LCR και το 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δεν ξέρω τι να περιμένω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα