• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ο Bradl στην LCR και το 2014
Ανακοινώθηκε πριν λίγο
Νέα 15/08/2013 - 19:29

Πριν από μερικά λεπτά έγινε γνωστό ότι ο Stefan Bradl θα παραμείνει στην ομάδα της LCR Honda και το 2014. Ο νεαρός Γερμανός - στη δεύτερή του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία - εξαργύρωσε την καλή του παρουσία στη Laguna Seca, όπου και με αποφασιστικότητα πήρε την πρώτη του pole position και το πρώτο του βάθρο στο MotoGP!

 

Στη σχετική ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι ο Bradl θα συνεχίσει με το HRC, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της LCR, συνεχίζοντας να απολαμβάνει την υποστήριξη από το ιαπωνικό εργοστάσιο.

 

"Η υποστήριξη του HRC ήταν εξαιρετικά σημαντική για εμένα την πρώτη μου χρονιά στην κατηγορία και χάρη στη συνεργασία μου μαζί τους πέτυχα το πρώτο μου βάθρο φέτος!", δήλωσε χαρούμενος ο Γερμανός οδηγός, ο οποίος φιγουράρει στην έκτη θέση της βαθμολογίας των αναβατών. "Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω με την ομάδα του Lucio, διότι γνωρίζει πολύ καλά ο ένας τον άλλον κι έχουμε χτίσει μια επαγγελματική αλλά και φιλική ατμόσφαιρα, που μου επιτρέπει να δίνω το 100% σε κάθε αγώνα".

 

Χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή παρουσιάστηκε και ο Team Manager της LCR Honda, Lucio Cecchinello, ο οποίος δήλωσε υπερήφανος για τη συνεργασία του με τον Bradl, τονίζοντας ότι από την πλευρά του θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να υποστηρίξει την πρόοδο του νεαρού αναβάτη. Την πίστη του στο δίδυμο αυτό εξέφρασε και ο αντι-Πρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο Stefan "...έδειξε την απόδοση που θέλαμε από αυτόν και ανυπομονούμε να τον δούμε στο βάθρο σύντομα και για πολλούς αγώνες στο μέλλον!"

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Ακυρώθηκε ο γύρος στην Ινδία

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Πάμε να τα δώσουμε όλα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα