• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy ΕΔ1: Ο Marquez δίνει το ρυθμό
Crutchlow-Lorenzo ακολούθησαν, 5ος ο Rossi
Νέα 16/08/2013 - 18:30

Ο Marc Marquez είναι αυτός που φιγουράρει στην πρώτη θέση των ΕΔ1 της Indianapolis, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας να είναι ο μοναδικός αναβάτης που κατάφερε να πέσει κάτω από το όριο του 1:41.

 

Με τον 17ο από τους 19 γύρους συνολικά, ο νεαρός Marquez - ο οποίος προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα, ενώ είναι ανίκητος σε αμερικάνικο έδαφος φέτος - έγραψε 1:40.781 και άφησε πίσω του τον ανανεωμένο - μετά την υπογραφή του με την Ducati - Cal Crutchlow για τρία δέκατα ακριβώς. Ο Jorge Lorenzo - ο οποίος δεν θέλησε να πιέσει από την αρχή, προτιμώντας να αξιολογήσει καλύτερα την κατάσταση του τραυματισμένου του ώμου - σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:41.261 και για λίγο οδηγούσε την κούρσα, ωστόσο στο τέλος έμεινε τρίτος σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον συμπατριώτη του. Πανέμορφο είναι και το κράνος (Green Mamba) με το οποίο αγωνίζεται ο Ισπανός στην Indianapolis, το οποίο μπορείτε να δείτε στη δεύτερη φωτογραφία μας!

 

Ιδιαίτερα δυναμικά - μετά και τα νέα της ανανέωσης της συνεργασίας του με το HRC - μπήκε στην πίστα ο Stefan Bradl, ο οποίος και σύντομα σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση. Καλύτερος χρόνος για τον Γερμανό το 1:41.424 που του χάρισε την τέταρτη θέση στο τέλος, ένα δέκατο περίπου πιο γρήγορος από τον επόμενο αναβάτη, τον Ιταλό σούπερ-σταρ, Valentino Rossi. Ο τελευταίος κατάφερε κυριολεκτικά το τελευταίο δευτερόλεπτο να γράψει 1:41.547 και να ανέβει από ένατος, πέμπτος.

 

Ο τραυματίας Dani Pedrosa δεν πίεσε στα πρώτα ελεύθερα κι έμεινε στην έβδομη θέση, ανάμεσα στους Alvaro Bautista και Andrea Dovizioso, ο οποίος και ήταν η καλύτερη Ducati το πρωί (ώρα Αμερικής). Μόλις 37 χιλιοστά χώρισαν τον Ιταλό των κόκκινων από τον ομόσταυλό του, Nicky Hayden, με τον Bradley Smith να κλείνει την πρώτη δεκάδα. Χαμόγελα στο γκαράζ της Pramac, που είδαν τους αναβάτες τους Ben Spies και Andrea Iannone να επιστρέφουν στη δράση και να ολοκληρώνουν στην εντέκατη και δωδέκατη θέση αντίστοιχα.

 

Στο ιατρικό κέντρο μεταφέρθηκε ο Karel Abraham, ο οποίος είχε ένα highside και προσγειώθηκε με δύναμη στον αριστερό του ώμο. Πτώση, χωρίς συνέπειες, είχε και ο Yonny Hernandez. Στο συνοδευτικό μας αρχείο μπορείτε να δείτε την κατάταξη και τις τελικές ταχύτητες!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Indy ΕΔ1: Ταχύτερος όλων ο Nakagami

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Indy ΕΔ1: Πρώτος ο Folger

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα