• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Indy ΕΔ1: Πρώτος ο Folger
Ξαφνική βροχή στην Αμερική, 10ος ο Σίσσης
Νέα 16/08/2013 - 17:12

Τα πρώτα ελεύθερα - μετά την καλοκαιρινή διακοπή - ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο στην πίστα της Indianapolis, με τον Jonas Folger να γράφει το όνομά του στη πρώτη θέση, παρά το ότι στο δεύτερο μισό της διαδικασίας ένα ελαφρύ ψιλόβροχο αναστάτωσε προσωρινά το paddock.

 

Ο Γερμανός του Aspar είχε κάνει ήδη 1:50.379 ένα χρόνο που κανείς δεν κατάφερε να φτάσει, με τον Vinales - τον Isaac όχι τον Maverick - να μένει 0.446 πίσω από τον πρωτοπόρο. Ο Alex Rins πήρε την τρίτη θέση, με τον εξάδελφο του δεύτερου να ολοκληρώνει τέταρτος, καθώς η βροχή προς το τέλος δεν άφησε περιθώρια στους οδηγούς να πιέσουν.

 

Η πρώτη πτώση για το δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος "ανήκει" στην Ana Carrasco, η οποία είχε ένα lowside ευτυχώς χωρίς συνέπειες για την ίδια. Μετά από τρεις Ισπανούς στη σειρά, ο Techer έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην πέμπτη θέση, με τους Miller, Antonelli και Alex Marquez να ακολουθούν.

 

Ο Θανάσης Σίσσης έκλεισε την πρώτη δεκάδα των αναβατών, πίσω από τον Vazquez, ξεκινώντας ικανοποιητικά τον ένατο γύρο Πρωταθλήματος της Moto3, σημειώνοντας 1:52.370 με διαφορά λίγο κάτω από δυο δευτερόλεπτα από την κορυφή, ενώ για πολλοστή φορά φέτος, είχε και την καλύτερη τελική σε επίσημη διαδικασία. Αξιοσημείωτο ότι ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Luis Salom, ήταν μόλις 15ος!

 

Να σημειώσουμε ότι απών ήταν ο Danny Webb, με τον Βρετανό να φεύγει από την Ambrogio Racing, η οποία δεν έχει ανακοινώσει τον επίσημο αντικαταστάτη του. Για το γύρο της Indianapolis, o Jules Danilo παίρνει τη θέση του.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις τελικές ταχύτητες, στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Indy ΕΔ1: Ο Marquez δίνει το ρυθμό

« Προηγούμενο άρθρο

Συμβουλές Rossi προς Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα