• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συμβουλές Rossi προς Crutchlow
Για τη μετακίνηση του τελευταίου στη Ducati
Νέα 16/08/2013 - 16:10

Ο Valentino Rossi είναι γνωστό ότι υπήρξε στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati για δυο χρόνια - 2011 και 2012 - με τον Ιταλό πολύ-Πρωταθλητή να μην καταφέρνει να κάνει αισθητή την παρουσία του, καταφέρνοντας να ανέβει μόλις τρεις φορές στο βάθρο χωρίς καμμία νίκη στο ενεργητικό του.

 

Στη χτεσινή συνέντευξη τύπου, ο άσος της Yamaha ερωτήθη τι συμβουλή θα έδινε στον Crutchlow, με τον Vale να απαντά μετά από μια σύντομη διακοπή: "Νομίζω ότι ο Cal ήθελε πάρα πολύ μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και ίσως θεωρούσε ότι η Yamaha δεν έδωσε την απαραίτητη σημασία στη δουλειά που έκανε. Το σίγουρο είναι ότι στη Ducati θα έχει πολλούς ανθρώπους να δουλεύουν σκληρά γι' αυτόν. Όπως είπε και ο ίδιος, είναι μια μεγάλη πρόκληση".

 

Dovi αντιμετωπίζει προβλήματα στο να τη φέρει στις πρώτες θέσεις, αλλά ο Cal έχει διαφορετικό στυλ οδήγησης, άρα γιατί όχι; Όσο για συμβουλή; Σίγουρα στην αρχή θα είναι πολύ δύσκολα, διότι η Ducati είναι πολύ δύσκολη μοτοσυκλέτα για να την πας στο όριο, σε αντίθεση με την Μ1. Στο εργοστάσιο γνωρίζουν ότι πρέπει να ανεβάσουν το επίπεδο της μοτοσυκλέτας, έτσι θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει...!"

 

Δείτε το σχετικό videoεδώ!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Indy ΕΔ1: Πρώτος ο Folger

« Προηγούμενο άρθρο

De Puniet: Η Suzuki να κάνει έκτακτες συμμετοχές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα