• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
De Puniet: Η Suzuki να κάνει έκτακτες συμμετοχές
"Μέσα από τους αγώνες μαθαίνεις πολύ περισσότερα"
Νέα 16/08/2013 - 13:47

Ο Randy de Puniet, ο αναβάτης του Aspar στο MotoGP που παράλληλα βοηθάει στην εξέλιξη της νέας εργοστασιακής μοτοσυκλέτας της Suzuki, δήλωσε πρόσφατα ότι ο Ιάπωνας κατασκευαστής πρέπει να κάνει μερικές έκτακτες συμμετοχές μέσα στο 2014, για να προετοιμαστεί ακόμα καλύτερα για το ντεμπούτο του 2015!

 

Πριν μερικές ημέρες, ο De Puniet ήταν στο Motegi της Ιαπωνίας (βλ. σχετικό video) για να συνεχίσει την εξέλιξη, δουλεύοντας σε ένα από τα δυο διαθέσιμα πλαίσια, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να επαναξιολογήσει τον επόμενο μήνα, στο επίσημο τεστ του Misano.

 

"Εξήγησα στη Suzuki ότι καλό θα ήταν να συμμετείχαμε σε αγώνες, διότι στον αγώνα μαθαίνεις πάρα πολλά", σχολίασε ο Γάλλος αναβάτης στο MCN. "Δεν είμαι εγώ το αφεντικό στη Suzuki, αλλά μιας και θα περιμένουν μέχρι το 2015, πρέπει να κάνουν μερικές έκτακτες συμμετοχές για να μάθουν περισσότερα. Δεν είναι το ίδιο με τις δοκιμές".

 

Αν εν τέλει - κάτι που έχει διαψεύσει μέχρι στιγμής το εργοστάσιο - αποφασίσουν να πάρουν μέρος σε κάποιον αγώνα-ες, τότε θα πρέπει να βασιστούν στον Nobuatsu Aoki για να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα τους, με τον Ιάπωνα να έχει οδηγήσει τελευταία φορά στη μεγάλη κατηγορία, το 2008!

 

Επόμενο άρθρο »

Συμβουλές Rossi προς Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Εξασφάλισα το μέλλον μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα