• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Εξασφάλισα το μέλλον μου!
Το συμβόλαιο που μου πρότειναν ήταν πολύ καλύτερο
Νέα 16/08/2013 - 11:11

Από την πρώτη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του στο MotoGP (2011), ο Cal Crutchlow αγωνίστηκε με τα χρώματα της Tech 3, με την οποία πέρυσι κατάφερε να πάρει και το πρώτο του βάθρο. Κατά τη διάρκεια ωστόσο του καλοκαιρινού διαλείμματος, ο Βρετανός αναβάτης επιβεβαίωσε τη μετακίνηση στους κόκκινους του Borgo Panigale και χτες - στη συνέντευξη τύπου - μίλησε αναλυτικά για την απόφασή του αυτή!

 

"Υπάρχουν θετικά και αρνητικά σε κάθε απόφαση", ξεκίνησε να λέει, αναφερόμενος στην απόφασή του να αφήσει την ομάδα της Monster Yamaha Tech 3. "Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν το τηλεφώνημα στον Herve. Ήταν συναισθηματικά φορτισμένο... η απόφαση που πήρα ήταν δύσκολη, αλλά είμαι ικανοποιημένος που εξασφάλισα το μέλλον μου. Ο βασικός μου στόχος τώρα, είναι να συνεχίσω με την Tech 3 κι ελπίζω στη συνέχεια να δείξω την ίδια αποτελεσματικότητα και κίνητρο και την επόμενη χρονιά".

 

Υπογράφοντας με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati, ο Crutchlow θα βρεθεί και πάλι να είναι ομόσταυλος με τον Andrea Dovizioso, τον Ιταλό αναβάτη με τον οποίο μοιραζόταν το γκαράζ και της Tech 3!

 

"Υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιωθούν", συνέχισε να λέει ο Cal, αναφερόμενος στην Desmosedici. "Το δυνατό της σημείο είναι ότι είναι γρήγορη, αλλά για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Είναι πολύ νωρίς για να κάνω το οποιοδήποτε σχόλιο. Δεν γνωρίζω ακόμα αν ταιριάζει στο στυλ μου και όχι στο στυλ των άλλων, αλλά για την ώρα δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι. Δεν θα σχολιάσω ποτέ τον τρόπο που την οδήγησαν άλλοι, δεν είναι στο στυλ μου. Είναι γνωστό ότι την έχει οδηγήσει ο Valentino, o Andrea και ο Nicky. Δεν ξέρω όταν ανέβω στη σέλα το αν θα χρειαστεί να κάνω κάποια αλλαγή. Προφανώς και πρέπει να τη βελτιώσουμε, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλήσω για τους υπόλοιπους".

 

Αναφορικά με τις συζητήσεις με την Ducati, ο Βρετανός τόνισε: "Όπως προείπα, η Yamaha και το κλίμα στην ομάδα με την οποία αγωνίζομαι, είναι καταπληκτικό! Η απόφαση να φύγω ήταν δύσκολη, αλλά αν το δούμε καθαρά από την οπτική του συμβολαίου, αυτό που μου πρότειναν ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που είχα. Μίλησα με πρόσωπα από το περιβάλλον μου και με τον Herve. Ήταν πάντως δύσκολο να αφήσω την ομάδα..."

 

Επόμενο άρθρο »

De Puniet: Η Suzuki να κάνει έκτακτες συμμετοχές

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα