• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Indy ΕΔ2: Σκληρές μάχες!
Ρεκόρ ο Vinales, πίσω του ο Fenati, 9ος ο Σίσσης!
Νέα 16/08/2013 - 21:18

Η πίστα ήταν σε καλύτερη κατάσταση - από πλευράς πρόσφυσης - σε σχέση με το πρωί και οι χρόνοι των αναβατών της μικρής κατηγορίας έπεσαν σημαντικά! Πολύ δυνατός από την αρχή ο Maverick Vinales, σφράγισε την εντυπωσιακή του παρουσία με νέο ρεκόρ πίστας, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:48.502!

 

Πίσω του, με διαφορά μόλις 39 χιλιοστών, ο πολύ βελτιωμένος Romano Fenati - ο οποίος και κατέχει το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην Indy από πέρυσι - με τον Alex Marquez να παίρνει θέση μέσα στην πρώτη τριάδα. Οι μάχες με το χρονόμετρο ήταν σκληρές, με τους δέκα πρώτους να έχουν διαφορά κάτω από εννέα δέκατα!

 

Ο Αυστραλός Jack Miller συνεχίζει την καλή του παρουσία και φιγουράρει στην τέταρτη θέση (προηγούνταν στο μεγαλύτερο διάστημα της διαδικασίας), με τον Alex Rins να βελτιώνεται το απόγευμα (ώρα Αμερικής) και να σκαρφαλώνει πέμπτος, λίγο μπροστά από τον Jonas Folger, που είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το πρωί. Ο Γερμανός έμεινε 0.390 πίσω από την κορυφή, ενώ τον ακολούθησαν οι Luis Salom (εμφανώς βελτιωμένος κι αυτός) και Isaac Vinales.

 

Ο Σίσσης έχει εξαιρετική αυτοπεποίθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα του και αυτό αντικατοπτρίζεται από το πολύ καλό - και προσωπικό του ρεκόρ - 1:49.334 που τον κατατάσσει στην ένατη θέση. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο νεαρός Ελληνο-Αυστραλός είχε καλύτερο χρόνο το 1:50.412 στην αμερικάνικη πίστα, που του είχε χαρίσει την 23η θέση στις κατατακτήριες. Τη δεκάδα έκλεισε ο Alan Techer.

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Indy ΕΔ2: Υπεροχή των Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Spies οδηγεί μια Diavel Drag Racer

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα