• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy ΕΔ2: Υπεροχή των Honda!
Ξεχώρισαν Marquez-Pedrosa-Bradl, 1η M1 o Lorenzo!
Νέα 16/08/2013 - 22:40

Οι Marc Marquez, Dani Pedrosa και Stefan Bradl έκαναν το 1-2-3 για τη Honda στα δεύτερα ελεύθερα της Indianapolis, καθώς οι χρόνοι της κατηγορίας κατέβηκαν αρκετά σε σχέση με το πρωί και ο ρυθμός των πρώτων αναβατών προμηνύει αμφίρροπες μάχες στη συνέχεια του Σ/Κ!

 

Ο μικρός του HRC κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη φορά να φέρει τη μοτοσυκλέτα του στην πρώτη θέση της κατάταξης σήμερα, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:39.502. Ο ρυθμός του rookie ήταν εντυπωσιακός καθώς έκανε αρκετούς γύρους στο 1:39, αλλά αυτή τη φορά αντιμετώπισε την πίεση των άλλων, καθώς οι πέντε πρώτοι είχαν διαφορά στο 0.311 και όλοι τους ήταν κάτω από το όριο του 1:39!

 

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα στην Laguna Seca, ο Marquez δήλωνε ότι ανυπομονούσε να μετρήσει τις δυνάμεις του με τους Jorge Lorenzo και Dani Pedrosa, όταν αυτοί θα ήταν στο 100%. Αν και απέχουν ακόμα από αυτό, εν τούτοις οι δυο τους άσκησαν πίεση στον 20χρονο του HRC, ειδικά ο Dani Pedrosa που έμεινε μόλις 80 χιλιοστά πίσω από τον ομόσταυλό του!

 

Οι τρεις τους αντάλλαζαν την πρώτη θέση από την αρχή σχεδόν της διαδικασίας, με τον Pedrosa- ο οποίος οδήγησε πολύ προσεχτικά το πρωί - να πιέζει και να χάνει για ελάχιστα την πρώτη θέση. Ο Lorenzo, τραυματίας και αυτός όπως και ο συμπατριώτης του, έδειξε δυνατός πάνω στη Μ1 του αλλά στο τέλος δεν κατάφερε παρά να "υποκλιθεί" - τουλάχιστον για σήμερα - στην ανωτερότητα των τριών Honda μπροστά του, με τον Stefan Bradl να τον ρίχνει στην τέταρτη θέση στα τελευταία λεπτά.

 

Ο τελευταίος είχε μια πτώση στην αρχή της διαδικασίας, την οποία ξεπέρασε πολύ γρήγορα για να βρει το ρυθμό του πάνω στη μοτοσυκλέτα του και να ολοκληρώσει στην τρίτη θέση. Πίσω από τον Lorenzo, έχουμε δυο ακόμα αναβάτες της Yamaha, με τον Crutchlow να κερδίζει την πέμπτη θέση και τον Rossi να μένει έκτος, έχοντας και μια έξοδο στο τελευταίο λεπτό. Έτσι, ο Ιταλός άσος δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του κι έμεινε πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Marquez.

 

Οι Bautista, Smith και το δίδυμο της Ducati, Nicky Hayden και Andrea Dovizioso έκλεισαν τη δεκάδα. Να σημειώσουμε ότι ο Karel Abraham πήρε το οκ από τους γιατρούς και θα συνεχίσει παρά τον τραυματισμό του στο αριστερό πόδι και χέρι, μετά την πρωινή του σφοδρή πτώση.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Indy ΕΔ2: Δυνατός ο Corsi!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Indy ΕΔ2: Σκληρές μάχες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα