• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Indy ΕΔ2: Δυνατός ο Corsi!
Στο 2-3 Redding και Rabat, σφοδρή πτώση ο Espargaro!
Νέα 16/08/2013 - 23:25

Ο Simone Corsi πήρε την πρώτη θέση στην τελευταία διαδικασία της ημέρας, για το δέκατο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP. Ο αναβάτης της Moto2 κατάφερε να αφήσει πίσω του το φαβορί Scott Redding, μετά τα έντονα τελευταία λεπτά όταν και οι περισσότεροι έριξαν το χρόνο τους και διεκδικούσαν ένα καλύτερο πλασάρισμα.

 

Ο Redding μόνο προς το τέλος της διαδικασίας κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση - για πολύ λίγο όμως - και στη συνέχεια έμεινε πίσω σχεδόν τρία δέκατα από τον Ιταλό συναθλητή του. Ο τρίτος Tito Rabat άφησε για ελάχιστα πίσω του τους Zarco και Schrotter, με τον Nakagami - ο οποίος είχε τον καλύτερο χρόνο το πρωί - να ολοκληρώνει στην έκτη θέση.

 

Στα χείλη όλων ωστόσο, ήταν το σφοδρό highside του Pol Espargaro, με τον Ισπανό να γλυτώνει τα χειρότερα. Ο Ισπανός άσος έχασε το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας του στην τελευταία στροφή και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 15η θέση. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός υπέγραψε κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος συμβόλαιο με την Monster Yamaha Tech 3 και θα πάρει τη θέση του Crutchlow το 2014.

 

Δείτε τα αποτελέσματα των ΕΔ2 στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Χαλάρωσα...!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy ΕΔ2: Υπεροχή των Honda!

Χορηγοί