• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Scoop: Kawasaki Z1000SX
Ο φακός την εντόπισε στην Νορβηγία!
Τεστ-Μοντέλα 29/08/2013 - 17:51

Ευχάριστα τα νέα για τους λάτρεις των sport-touring μοτοσυκλετών, καθώς φαίνεται ότι η νέα Kawasaki Z1000SX βρίσκεται στο τελικό στάδιο, πριν βγει στην παραγωγή.

 

Τουλάχιστον αυτό γίνεται φανερό, βλέποντας τις παραπάνω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην Νορβηγία, όπου ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το μοντέλο. Είναι μάλιστα αρκετά πιθανό, η Kawasaki Z1000SX του 2014 να μοιάζει πάρα πολύ με αυτή στις φωτογραφίες.

 

Τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, με κάποιες καλαίσθητες αλλαγές να φαίνονται στο μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας, αλλά και στη θέση οδήγησης, η οποία είναι πιο φιλική στον συνεπιβάτη, με μεγαλύτερες χειρολαβές. Μπορούμε να εικάσουμε ότι το νέο μοντέλο της Kawasaki θα έχει  στάνταρ ABS και πολλαπλές χαρτογραφήσεις κινητήρα, όπως και οι υπόλοιπες sport-touring μοτοσυκλέτες του ανταγωνισμού.

 

Το traction control και η KTRC τεχνολογία της Kawasaki αποτελούν επιτακτικό αίτημα των οπαδών της εταιρείας. Με το λανσάρισμα του μοντέλου να απέχει μόλις μερικούς μήνες, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να δούμε αν κάτι τέτοιο θα ικανοποιηθεί!

 

Επόμενο άρθρο »

Αυτή είναι η 1199 Superleggera!

« Προηγούμενο άρθρο

VR6 Classic!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα