• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Σημαντικό Σ/Κ στο Misano
"Είμαι πάντα γρήγορος εκεί, ειδικά με Yamaha!"
Νέα 11/09/2013 - 13:32

Ο Valentino Rossi επιστρέφει στην πατρίδα του και ανυπομονεί να βρεθεί στην πίστα του Misano, πάνω στην Μ1 του. Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει δυο νίκες στο Misano με την Yamaha, το 2008 και 2009 αλλά και δυο βάθρα: ένα πέρυσι (Ducati) και ένα το 2010 (Yamaha).

 

Χτισμένη κοντά στην πόλη του Rimini, στις ακτές της Αδριατικής, η πίστα του Misano - πλέον "Marco Simoncelli" - κατασκευάστηκε το 1972 και φιλοξένησε πολλά GP την δεκαετία του '80 και '90. Από το 2007 κι εξής, όταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επέστρεψε στην εν λόγω πίστα, η Yamaha είναι ο πιο επιτυχημένος κατασκευαστής, με τέσσερεις στις έξι νίκες και συνεχόμενη παρουσία στο βάθρο!

 

"Το Misano είναι επόμενο και είναι ο εντός έδρας αγώνας μου, ένα πολύ σημαντικό Σ/Κ για εμένα", τόνισε ο Vale. "Μ' αρέσει η πίστα, είμαι πάντα γρήγορος εκεί και ειδικά με την Yamaha, ενώ και πέρυσι έκανα έναν πολύ καλό αγώνα. Πιο παλιά, ήμουν πάντα στο βάθρο με την Yamaha στο Misano. Θα φτάσουμε πολύ δυνατοί και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο", ολοκλήρωσε ο Ιταλός σούπερ-σταρ.

 

 

Επόμενο άρθρο »

UPDATE: SBK φεύγει ο Fabrizio

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δυνατός και πάλι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα