• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UPDATE: SBK φεύγει ο Fabrizio
Έρχεται ο Toni Elias!
Νέα 11/09/2013 - 16:13

Οι φήμες υπήρχαν ήδη από το GP του Silverstone και τα προβλήματα (οικονομικής φύσεως, θέματα budget και χορηγών) ανάμεσα σε Michel Fabrizio και Red Devils φαίνεται ότι δεν ξεπεράστηκαν, καθώς σύμφωνα με ισπανικά μέσα, ο Ιταλός αναβάτης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα!

 

Στον επόμενο γύρο - αυτό το Σ/Κ στην Κωνσταντινούπολη - όλα δείχνουν ότι αντικαταστάτης του 28χρονου αναβάτη θα είναι ο Toni Elias, ο αναβάτης της Avintia Blusens στη Moto2. Ο τελευταίος θα αντικατασταθεί από τον Αργεντίνο Ezequiel Iturrioz. Άλλες φήμες, θέλουν τον Fabrizio να είναι στην Τουρκία και να αντικαθιστά τον τραυματία Jonathan Rea στην Pata Honda!

 

Ο Elias έχει ξαναβρεθεί πάνω σε μοτοσυκλέτα SBK, το 2011, όταν δοκίμασε στο Misano την S1000RR για λογαριασμό της BMW Motorrad Italia, που έψαχνε αντικαταστάτη για τον James Toseland, ο οποίος έβαλε πρόωρο τέλος στην καριέρα του εξαιτίας τραυματισμού. Πάντως ο Ισπανός γνωρίζει καλά την τουρκική πίστα, στην οποία είχε πάρει τη δεύτερη θέση το 2007 (Gresini Honda), την τελευταία χρονιά που το MotoGP βρέθηκε εκεί.

 

UPDATE: Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του παραπάνω άρθρου, ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση ότι ο Toni Elias θα συνεχίσει την καριέρα του στα SBK μέχρι το τέλος του 2013, ενώ ο Jonathan Rea θα αντικατασταθεί στο γύρο της Τουρκίας από τον Michel Fabrizio, τη θέση του οποίου πήρε ο Toni Elias στη Red Devils.

 

Επόμενο άρθρο »

Poncharal: Περισσότεροι αγώνες, περισσότερα έσοδα

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Σημαντικό Σ/Κ στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα