• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Επιστρέφω αν...
...αυξηθεί η ιπποδύναμη και φύγουν τα ηλεκτρονικά!
Νέα 12/09/2013 - 07:50

Ο Casey Stoner επιστρέφει στο προσκήνιο και μιλάει, λέγοντας πράγματα που θα συζητηθούν! Και αυτό διότι κάθε φορά που ο Αυστραλός πρώην αναβάτης έχει κάτι να πει, σχεδόν πάντα είναι κάτι σημαντικό και όχι ανούσιο. Μπορεί κάποιοι να διαφωνούν μαζί του, αλλά αν μη τι άλλο τα λόγια του έχουν ενδιαφέρον!

 

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρέθηκε στο Motegi την περασμένη εβδομάδα για λογαριασμό της Honda - ένα τεστ που λόγω καιρού ποτέ δεν έγινε - και εκεί έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Motosprint, η οποία συμπεριλαμβάνεται στο τεύχος 36. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα σημαντικότερα αποσπάσματα:

 

"Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για εμένα είναι η οικογένειά μου", ξεκίνησε να λέει ο Αυστραλός άσος, που για μια ακόμη φορά επανέλαβε ότι δεν θα κάνει καμμία έκτακτη συμμετοχή φέτος. "Το 2014 θα είναι η χρονιά της ξεκούρασης, δεν θα συμμετάσχω ούτε στα V8".

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε υπό ποιες προϋποθέσεις θα επέστρεφε στο MotoGP! "Αν η ιπποδύναμη των μοτοσυκλετών αυξηθεί στα 300 άλογα (σ.σ. τώρα είναι περίπου στα 260) και φύγουν όλα τα ηλεκτρονικά, θα σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να επιστρέψω! Μου αρέσει να διασκεδάζω πάνω στη μοτοσυκλέτα, ενώ τώρα - με τόσα ηλεκτρονικά - σε καθοδηγούν αυτά!"

 

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί τόσο στη Ducati, όσο και στον μεγάλο του αντίπαλο, Valentino Rossi. "Αυτό που κάνει την Ducati μη ανταγωνιστική, είναι η νοοτροπία με την οποία εισέρχονται στην ομάδα οι αναβάτες", σχολίασε ο Αυστραλός. Dovizioso είναι ένας πολύ καλός οδηγός, ενώ ο Crutchlow που θα πάει του χρόνου πρέπει να έχει τη σωστή νοοτροπία... από οικονομικής άποψης έκανε τη σωστή κίνηση, αν και δεν νομίζω η κατάληξη να είναι θετική γι' αυτόν. Όσο για τον Rossi, νομίζω ότι με τη στήριξη που είχε στην εταιρεία, έπρεπε να πετύχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Guintoli: Να επιστρέψω στην κορυφή!

« Προηγούμενο άρθρο

Poncharal: Περισσότεροι αγώνες, περισσότερα έσοδα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα