• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Tech 3 μαζί με τη Yamaha μέχρι το 2015
Επισημοποιήθηκε η διετής ανανέωση
Νέα 13/09/2013 - 12:29

Επιβεβαιώθηκε πριν μερικές ώρες η ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα σε Tech 3 και Yamaha για τα επόμενα δυο χρόνια. Έτσι, η ομάδα του Poncharal θα συνεχίσει να κατεβαίνει στο Πρωτάθλημα με πρωτότυπες YZR-M1.

 

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η Tech 3 θα συνεχίσει να δουλεύει και να υποστηρίζεται από τη Yamaha, για τα επόμενα δυο χρόνια", ξεκίνησε να λέει ο Poncharal. "Είναι τιμή μας και μεγάλο προνόμιο. Είμαστε με τη Yamaha από το 1999 και το 2000 κερδίσαμε το Πρωτάθλημα στα 250cc. Το 2001 πήγαμε στη μεγάλη κατηγορίακαι από τότε απολαμβάνουμε μια καταπληκτική συνεργασία και σχέση. Νιώθουμε πραγματικά μέλος της οικογένειας της Yamaha. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την επόμενη χρονιά, όταν και θα έχουμε δυο νεαρούς αναβάτες. Ο Bradley Smith στη δεύτερη χρονιά του, μαζί με τον Pol Espargaro. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλό δίδυμο και είμαστε πολύ υπερήφανοι".

 

Από την πλευρά του, εκπροσωπώντας τη Yamaha, ο LinJarvis τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τον Poncharal και την ομάδα της Tech 3. Έχουμε μια επιτυχημένη συνεργασία για πάνω από δέκα χρόνια, με την Tech 3 να συνεχίζει να είναι η κορυφαία δορυφορική ομάδα στο MotoGP και τους αναβάτες της να παίρνουν μερικά εξαιρετικά αποτελέσματα ανά καιρούς".

 

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: 1η θέση ο Nakagami στις ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Κυριάρχησε ο Marquez στις ΕΔ1

Χορηγοί