• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Κυριάρχησε ο Marquez στις ΕΔ1
Pedrosa-Lorenzo-Rossi κάτω από το 1:35, απογοητεύει ο Crutchlow
Νέα 13/09/2013 - 12:22

Ο Marc Marquez μπορεί να μην είχε οδηγήσει μοτοσυκλέτα MotoGP στην πίστα "Marco Simoncelli" στις ακτές της Αδριατικής, ωστόσο ο 20χρονος rookie της χρονιάς, ήταν - όπως μας έχει συνηθίσει - ταχύτατος από το πρώτο λεπτό και κατάφερε να φέρει τη μοτοσυκλέτα του στην πρώτη θέση των ΕΔ1.

 

Ο Ισπανός του HRC, χωρίς να δείχνει προβληματισμένος από τον αριστερό του ώμο, ήταν ο πρώτος που έπεσε κάτω από το όριο του 1:35 και στο τέλος έγραψε τον καλύτερο χρόνο: 1:34.476δ (στον δέκατο γύρο) γλιστρώντας στα φρένα αρκετές φορές στην άσφαλτο της ιταλικής πίστας. Ο ομόσταυλός του, Dani Pedrosa, ήταν 0.222δ πιο πίσω, στη δεύτερη θέση.

 

Οι Jorge Lorenzo και Valentino Rossi έκαναν το ντεμπούτο του νέου seamless κιβωτίου της Yamaha στο Misano και σ' αυτό επικεντρώθηκαν δοκιμάζοντας πράγματα και κατακτώντας την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα. Ο Ιταλός πολύ-Πρωταθλητής έμεινε μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Marquez, ενώ ήταν και ο αναβάτης που έκανε τους περισσότερους γύρους στην πίστα!

 

Την εξαιρετική του παρουσία στους τελευταίους αγώνες δείχνει ότι θα συνεχίσει και στο Misano ο Alvaro Bautista, με τον Ισπανό να φέρνει τη Honda του στην πέμπτη θέση, μόλις τρία δέκατα από τον Rossi, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που έπεσε κάτω από το 1:35δ χάρη στον τελευταίο του γύρο. Ο Bradl ήταν έκτος, 0.823δ πίσω από τον πρώτο.

 

Η Ducati έχει φέρει μια καινούργια - Akrapovic - εξάτμιση, με τον Andrea Dovizioso να έχει εφοδιάσει και τις δυο του μοτοσυκλέτες με το νέο σύστημα, την ώρα που ο Hayden προτίμησε να κάνει συγκριτικές δοκιμές ανάμεσα στο παλιό και στο νέο. Ο Αμερικανός αναβάτης - ο οποίος επιμένει με το παλιό πλαίσιο, σε αντίθεση με τον Ιταλό - ήταν έβδομος και ο τελευταίος από τους οδηγούς που έμειναν στο ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον rookie του HRC.

 

Στην όγδοη θέση ο Dovizioso, με τον Michele Pirro να εκμεταλλεύεται πλήρως τη γνώση της πίστας (κάνει συνεχείς δοκιμές εκεί με τη Ducati) και να ολοκληρώνει στην ένατη θέση. Τη δεκάδα ολοκλήρωσε ο εντυπωσιακός Espargaro, με τον Cal Crutchlow να αντιμετωπίζει προβλήματα και μη μπορώντας να βρει το ρυθμό του, έμεινε πολύ χαμηλά, μόλις 11ος και 1.4δ από την κορυφή!

 

Δείτε στο συνοδευτικό μας αρχείο αναλυτικά τους χρόνους και την κατάταξη!

 

Επόμενο άρθρο »

Η Tech 3 μαζί με τη Yamaha μέχρι το 2015

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3: 1ος ο Vinales στις ΕΔ1

Χορηγοί